عصبانیت و فریاد نتانیاهو در دادگاه بر سر قضات 

چهارشنبه 22 اسفند 1403
13:52
عصبانیت و فریاد نتانیاهو در دادگاه بر سر قضات  کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در جریان محاکمه‌اش در دادگاه اعصابش را از دست داد و بر سر قضات فریاد زد و گفت: "زندگی‌ام را تلخ کرده‌اید".

العالم ـ فلسطین اشغالی

این منبع خاطرنشان کرد که نتانیاهو با عصبانیت بر روی میز ضربه زد و گفت: "حق دارم چند دقیقه برای دفاع از خودم وقت داشته باشم".

نتانیاهو امروز برای هفدهمین بار متوالی به خاطر پرونده‌های فساد (رشوه، خیانت در امانت و کلاهبرداری) در جلسه دادگاه مرکزی تل آویو حاضر شد.

نتانیاهو تاکنون شانزده مرتبه به خاطر پرونده‌های فساد خود در دادگاه حاضر شده است.

وی با اتهام‌های رشوه‌خواری، کلاهبرداری و خیانت در امانت در سه پرونده جداگانه به نام‌های پرونده‌های 1000، 2000 و 4000 مواجه است.

اتهامات شامل دریافت هدایای گران‌قیمت در ازای اعطای امتیازات سازمانی و حمایت دیپلماتیک است، همچنین او متهم به دستکاری در پوشش رسانه‌ای به نفع خود می‌باشد.

این پرونده‌ها باعث بروز آشوب‌های سیاسی چندین ساله در "اسرائیل" شده‌اند و تشکیل اکثریت پایدار در کنست را سخت کرده‌اند. این وضعیت به برگزاری ۵ انتخابات در کمتر از ۴ سال انجامیده است.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم