مخالفت لبنان با تلاش آمریکا برای عادی سازی با رژیم صهیونیستی

چهارشنبه 22 اسفند 1403
21:17
سخنان اخیر مورگان اوراگوس معاون فرستاده آمریکا در امور خاورمیانه درباره تلاش واشنگتن برای عادی شدن روابط لبنان و رژیم صهیونیستی باعث ایجاد شک و تردید درباره شروط کاخ سفید برای کمک به بیروت شده است.

العالم – لبنان

یاسین جابر وزیر دارایی لبنان در این باره گفت: لبنان در تصمیم گیری هایش مستقل است و این مردم و دولت لبنان هستند که تصمیم می گیرند. ابتدا طرف مقابل می بایست حملاتش را متوقف کرده و به توافق آتش بس پایبند باشد درحالی که رژیم صهیونیستی هرگز به آن پایبند نبوده است.

محافل پارلمانی لبنان تلاش آمریکا در این زمینه را نوعی کمین علیه لبنان برای سوق دادن آن به طرف عادی سازی پنهان توصیف کردند که البته بیروت با آن مخالف است.

بلال عبدالله، یکی از اعضای فراکسیون دیدار دموکراتیک در پارلمان لبنان گفت که مواضع آمریکایی و غربی اکنون باید بر بیرون راندن اسرائیل از خاک لبنان و توافق آتش بس متمرکز شوند لذا سایر مواردی که مربوط به این پرونده نیست نباید مطرح شود.

غازی زعیتر عضو فراکسیون توسعه و آزادی در پارلمان لبنان نیز گفت که آنچه برای لبنان مهم است، آزادی اراضی اشغالی مان است.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو