یدیعوت آحرنوت: ماه عسل ترامپ و نتانیاهو تمام شد

پنج‌شنبه 23 اسفند 1403
08:58
یدیعوت آحرنوت: ماه عسل ترامپ و نتانیاهو تمام شد روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت در مقاله ای نوشت که کابینه این ر‌ژیم به ریاست نتانیاهو کاملاً تابع دستور کار آمریکا شده است.

العالم – فلسطین

به گزراش رای الیوم، این روزنامه صهیونیستی خاطرنشان کرد: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در زمان فعلی به نمایندگی از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل که تابع دستورات واشنگتن است، تصمیم گیری می کند.

در دامه مقاله نشریه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت آمده است: ماه عسل ترامپ با نتانیاهو به پایان رسیده که منظور از آن دوره روزهای اول حضور ترامپ در کاخ سفید است.

این روزنامه هشدار داد که اگر نتانیاهو از دستورات ترامپ سرپیچی کند به سرنوشت ولادیمیر زلنسکی رییس جمهور اوکراین در کاخ سفید مواجه خواهد شد.

این روزنامه خاطرنشان کرد که ایالات متحده در زمان فعلی مسوولان اسرائیلی را مجبور به اجرای توافقنامه تعیین مرزهای دریایی با لبنان می کند که پیشتر نتانیاهو آن را توافق خیانت و تسلیم نامیده بود. منظور زمانی است که یاییر لاپید نخست وزیر پیشین اسراییل با حزب الله لبنان این توافق را امضا کرد لذا نتانیاهو به رغم تعهدش برای لغو آن، اکنون مجبور به اجرای توافق است.

یدیعوت آحرونوت همچنین نوشت که مذاکرات مستقیم بین آمریکا و حماس بر اسرائیل تحمیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم