هدف آمریکا از تحریک علیه برنامه هسته‌ای ایران در شورای امنیت

پنج‌شنبه 23 اسفند 1403
21:40
یک پژوهشگر در روابط بین‌الملل، تأکید کرد که آمریکا، به دلیل ناتوانی در مواجهه مستقیم با ایران و اتخاذ اقداماتی علیه آن به تنهایی، به دنبال ایجاد ائتلافی علیه ایران، به ویژه در جامعه بین‌المللی است.

العالم ـ ایران

محمد قادری، پژوهشگر در روابط بین‌الملل، گفت: آمریکا با تحریک رسانه‌ای علیه ایران، سعی دارد بر افکار عمومی جهانی علیه این کشور تأثیر بگذارد و حالت ترس از ایران (ایران‌هراسی) را ایجاد کند. و این چیزی است که در حال حاضر در حال وقوع است.

ایران به جلسه تحریک‌آمیز شورای امنیت درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود اعتراض کرده بود؛ پس از اینکه آمریکا و متحدانش ادعاهای خود درباره نظامی بودن این برنامه را تکرار کردند.
تهران تأکید کرد که فشارها ایران را به پذیرش دیکته‌ها سوق نخواهد داد و نسبت به عواقب استفاده از مکانیزم ماشه هشدار داده است.
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران نیز تأکید کرد که ایران تحت فشار و تهدید با امریکا وارد مذاکرات مستقیم نخواهد شد.

چین نیز خواستار راه‌حلی دیپلماتیک برای مسئله برنامه هسته‌ای ایران شده است و برای میزبانی مذاکرات سه‌جانبه با تهران و مسکو آماده می‌شود.

ماو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، گفت که همه طرف‌ها باید آرامش و خویشتن‌داری را حفظ کنند تا از تشدید تنش یا رویارویی جلوگیری شود. وی افزود که چین امیدوار است همه طرف‌ها به‌طور مداوم بر اعتماد متقابل بیفزایند، نگرانی‌ها را برطرف کنند و به میز گفت‌وگو و مذاکره بنشینند.

0% ...

آخرین اخبار

پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود