یمن: گزینه‌های دردناکی برای آمریکا داریم که تاکنون انتخاب نکرده‌ایم

سه شنبه 28 اسفند 1403
09:32
یمن: گزینه‌های دردناکی برای آمریکا داریم که تاکنون انتخاب نکرده‌ایم
یک منبع یمنی بلندپایه از وجود گزینه‌های دردناک در برابر دشمن آمریکایی خبر داد.

العالم ـ یمن

این منبع یمنی بلندپایه در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کرد که عملیات نظامی نیروهای مسلح این کشور در دریای سرخ و عرب جز با ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه متوقف نخواهد شد.

وی افزود: دشمن باید این موضوع را به دور از لفاظی‌های تنش زا بفهمد. این دشمن آمریکایی است که دریای سرخ را نظامی کرده است. حرکت کشتی‌ها در این منطقه به جز کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی به صورت امن انجام می‌شود.

این منبع یمنی تصریح کرد: یمن یک کشور مستقل است و تصمیم‌های مربوط به خود را به صورت مستقل می‌گیرد. ما تجاوز را نمی‌پذیریم و لابی صهیونیستی باید این را بفهمد.

وی بیان کرد: تداوم محاصره غزه باعث می‌شود یمن گزینه‌های نظامی جدیدی را اتخاذ کند. تداوم تجاوزات آمریکا نیز باعث می‌شود یمن گزینه‌های دردناکی را در پیش بگیرد که تاکنون انتخاب نکرده است. ملت آمریکا بدانند ترامپ اقتصاد آنها را به نابودی می‌کشاند. هدف قرار گرفتن ناو هواپیمابر آمریکایی تازه شروع ماجرا است.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟