خانواده‌های اسرای اسرائیلی: کابینه"گروگان‌ها" را فراموش کرده است

سه شنبه 28 اسفند 1403
10:31
خانواده‌های اسرای اسرائیلی: کابینه هیئت خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه اعلام کرد که از تصمیم کابینه برای کنار گذاشتن تلاش‌ها در خصوص آزادی اسرا شوکه شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

هیئت خانواده‌های اسرای اسرائیلی با انتقاد از بی تفاوتی کابینه اسرائیل درباره آزادی اسرایشان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند: ما از تخریب عمدی روند بازگرداندن عزیزانمان دچار شوک، خشم و وحشت شده‌ایم؛ باید به آتش‌بس بازگشت، زیرا جان افراد زیادی در خطر است.

در همین حال، هیئت اسرای اسرائیلی از دونالد ترامپ خواسته که به تلاش‌های خود برای آزادی همه اسرا ادامه دهد.

کمیته مزبور افزود: وقت زیادی برای اسرا باقی نمانده است چرا که مسئله آنان از دستور کار مقامات مسئول خارج شده و با ادامه چنین وضعیتی آنها تا ابد در غزه باقی خواهند ماند.

در این بیانیه همچنین آمده است: زندگی فرزندان ما متکی به تلاش های دولت و مردم برای بازگرداندن آنان است و هیچ مسئله‌ای نسبت به بازگشت آنها اولویت ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو