تظاهرات در رژیم صهیونیستی ضد سیاست های نتانیاهو

يکشنبه 3 فروردين 1404
14:33
هزاران اسرائیلی با برپایی تظاهرات در قدس و تل آویو خواستار بازگرداندن اسرای یهود از غزه شده و نسبت به برکناری رونن بار رئیس شاباک و مشاور قضایی کابینه اسراییلی تظاهرات کردند.

العالم فلسطین

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مخالفت با حکم دادگاه عالی این رژیم مبنی بر عدم برکناری رونن بار گفت که بار در راس شاباک باقی نخواهد ماند اما جنگ داخلی نیز روی نخواهد داد که نشان دهنده تشدید نگرانی ها در رژیم از وقوع چنین جنگی است.

مردم در این تظاهرات شعار دادند که نتانیاهو ما را به طرف پرتگاه و ویرانی سوق می دهد تا بتواند خودش و کابینه فاسدش باقی بمانند.

همزمان آهارون باراک رییس دادگاه عالی رژیم صهیونیستی هشدار داد که افزایش اختلافات داخلی به خاطر سیاست های نتانیاهو می تواند منجر به جنگ داخلی شود.

این در حالی است که پلیس برای جلوگیری از حمله تظاهرکنندگان به وزارت جنگ و اقامتگاه نتانیاهو در قدس خیابان های اطراف را بسته و از زور برای متفرق کردن مردم استفاده کردند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»