سازمان ملل اعلام کرد ۲۱ هزار نفر از سوری‌ها به سمت لبنان فرار کرده‌اند

چهارشنبه 6 فروردين 1404
14:37
سازمان ملل اعلام کرد ۲۱ هزار نفر از سوری‌ها به سمت لبنان فرار کرده‌اند منابع وابسته به سازمان ملل متحد اعلام کردند که بیش از ۲۱ هزار نفر بر اثر حوادث خشونت بار، از سوریه به لبنان فرار کرده‌اند.

العالم - سوریه

به نقل از المیادین، کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل از آوارگی بیش از ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه و فرار آنها به لبنان طبق آمارهای مقامات لبنان و صلیب سرخ این کشور به دنبال حوادث خشونت بار مناطق ساحلی در غرب سوریه در ماه مارس جاری (اسفند 1403- فروردین1404) خبر داد.

در بیانیه این کمیساریا آمده است که اقدامات خشونت بار در اوایل ماه جاری میلادی به افزایش شمار آوارگانی منجر شد که روزانه راه لبنان را در پیش گرفته‌اند و روند حضور این آوارگان در مناطق شمالی لبنان ادامه دارد.

این در حالی است که منابع محلی به المیادین اعلام کردند که آمار ربوده شدن علویان در شهرها و روستاهای ساحلی سوریه روند فزاینده‌ای پیدا کرده است و به مرز بیست مورد در روز رسیده است.

دیده بان حقوق بشر سوریه نیز اعلام کرد که ۳۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته به دست نیروهای امنیتی سوریه در طرطوس، لاذقیه، حمص و حماه کشته شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت


انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است