واکنش اشغالگران به پیشنهاد مصر و قطر چگونه بود؟ +فیلم

يکشنبه 10 فروردين 1404
12:40
رژیم اشغالگر اسرائیل با رد پیشنهاد مصر و قطر برای آتش‌بس در نوار غزه، پیشنهاد جایگزینی را ارائه کرد که شامل آزادی ده اسیر اسرائیلی بود. این در حالی است که حماس پیشتر اعلام کرد که پیشنهاد میانجی‌ها را پذیرفته و در عین حال تاکید می‌کند که سلاح‌های مقاومت خط قرمز است.

العالم - فلسطین اشغالی

رژیم اشغالگر همچنان به توقف توافق تبادل اسرا و آتش‌بس و جنگ نسل‌کشی در نوار غزه ادامه می‌دهد.

رسانه‌های عبری فاش کردند تل‌آویو با رد پیشنهاد میانجی‌ها خواستار جایگزینی آزادی ده اسیر اسرائیلی به جای پنج نفر در پیشنهاد مصری‌ها شد.

دفتر نخست وزیری "اسرائیل" نیز اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، در پاسخ به فشار اعضای راست افراطی، مجموعه ای از رایزنی‌ها را انجام داده و با ضمن هماهنگی کامل با واشنگتن، به این پیشنهاد پاسخ داده است.

خلیل حیه، رئیس دفتر سیاسی حماس ابراز امیدواری کرده بود که پس از موافقت حماس با پیشنهاد مصر و قطر، رژیم اشغالگر مانع تلاش‌های میانجی‌گران نشود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو به منظور حفظ کابینه خود و فرار از خروج کامل نظامیان اشغالگر از غزه با وجود پایبندی کامل جنبش به مفاد توافق، مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس را متوقف کرده است.

وی از قاهره خواست تا اجرای پیشنهاد خود برای تشکیل کمیته حمایت از جامعه غزه، متشکل از شخصیت‌های مستقل برای مدیریت نوار غزه را تسریع بخشد.

وی تاکید کرد که مقاومت سرنوشت فلسطینیان را به دست اشغالگران وانمی‌گذارد تا زندگی آنها را کنترل و آنها را به اجبار آواره کند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش