کوبا تهدیدهای آمریکا علیه ایران را محکوم کرد

دوشنبه 11 فروردين 1404
20:22
کوبا تهدیدهای آمریکا علیه ایران را محکوم کرد وزیر امور خارجه کوبا تداوم تهدیدهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را عاملی برای به خطر انداختن ثبات و امنیت بین المللی دانست.

العالم - آمریکا

«برونو رودریگز پاریا» وزیر امور خارجه کوبا در شبکه ایکس نوشت: «ما تداوم تهدیدهای آمریکا برای بمباران ایران را که به عنوان یک اقدام فشار برای دستیابی به توافق هسته ای، صلح، ثبات و امنیت بین المللی را به خطر می اندازد و می تواند عواقب جدی و جبران ناپذیری در منطقه خاورمیانه داشته باشد، محکوم می کنیم.»

این پیام در واکنش به سخنان روز گذشته دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، منتشر شد که در مصاحبه با شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» مدعی شده بود: «اگر ایران توافق نکند، بمباران خواهد شد؛ بمبارانی که مانند آن را هرگز ندیده‌اند.»

در پی این تهدید، مدیرکل آمریکای وزارت امور خارجه ایران، سرپرست سفارت سوئیس در تهران را به‌عنوان حافظ منافع آمریکا احضار و یادداشت رسمی هشدار جمهوری اسلامی ایران را به وی ابلاغ کرد. وی ضمن محکوم‌کردن اظهارات تنش‌زا و غیرقانونی رئیس‌جمهوری آمریکا، بر عزم جدی ایران برای واکنش قاطع و فوری به هرگونه تهدید تأکید کرد. سرپرست سفارت سوئیس نیز متعهد شد که موضوع را بدون فوت وقت به دولت آمریکا منتقل کند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم


زلزله 5 ریشتری سالند خوزستان را لرزاند/ اعزام 2 تیم ارزیاب به منطقه


رژیم صهیونیستی از ترس ترور استفاده از پهپادهای شخصی را ممنوع کرد