عملیات حشد الشعبی علیه تروریست‌ها در مرز سوریه و عراق

سه شنبه 12 فروردين 1404
15:24
عملیات حشد الشعبی علیه تروریست‌ها در مرز سوریه و عراق
حشدالشعبی (بسیج مردمی) عراق برای دومین بار از نفوذ عناصر تروریستی از خاک سوریه به داخل عراق جلوگیری کرد.

العالم - عراق

یک منبع آگاه امنیتی در گفت و گو با خبرگزاری المعلومه عراق اعلام کرد که نیروهای حشد الشعبی عراق برای دومین بار در ۲۴ ساعت گذشته توانستند از نفوذ عناصر تروریستی به خاک عراق از نقطه ای نزدیک گذرگاه مرزی القائم جلوگیری کنند.

این منبع امنیتی که نامش فاش نشده است، افزود: تروریست ها قصد داشتند با ورود به مناطق غرب استان الانبار، به یگان های مستقر در غرب این استان ضربه بزنند.

وی اضافه کرد: نیروهای حشدالشعبی با شلیک به سوی تروریست ها، آنان را وادار به عقب نشینی در عمق خاک سوریه کردند.

این منبع گفت: حشد الشعبی پس از این حادثه، یگان های خود در غرب استان الانبار را به منظورجلوگیری از هرگونه نفوذ تروریست ها از خاک سوریه، تقویت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد