اعمال تعرفه های جدید ترامپ بر محصولات کشورهای مختلف جهان

پنج‌شنبه 14 فروردين 1404
02:03
اعمال تعرفه های جدید ترامپ بر محصولات کشورهای مختلف جهان رئیس جمهور آمریکا، در سخنانی از اعمال تعرفه‌های جدید گمرکی بر واردات از چندین کشور از جمله چین، هند، تایوان و آفریقای جنوبی خبر داد. 

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ با انتقاد از سیاست‌های تجاری گذشته آمریکا، این اقدام را برای پایان دادن به آنچه "تسلیم اقتصادی یک‌جانبه" خواند، ضروری دانست.

رئیس جمهورآمریکا با انتقاد از اتحادیه اروپا، این اتحادیه را به ارسال خودرو به آمریکا بدون واردات متقابل متهم کرد و گفت: «اتحادیه اروپا به ما ضرر زیادی می‌زند؛ آنها ماشین‌هایشان را به ما می‌فرستند، اما از ما چیزی نمی‌خرند.»

ترامپ اعلام کرد که تعرفه‌های متقابل از روز پنجشنبه اعمال خواهد شد، اما این تعرفه‌ها به طور کامل اجرا نمی‌شوند.

رئیس جمهورآمریکا از اعمال تعرفه ۳۴ درصدی بر واردات از چین، ۲۶ درصدی از هند، ۳۲ درصدی از تایوان و ۳۰ درصدی از آفریقای جنوبی خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو