خبر فوری:

بیانیه سپاه:

جبهه مقاومت پایان حیات ننگین اشغالگران فلسطین را رقم خواهد زد

پنج‌شنبه 14 فروردين 1404
12:42
جبهه مقاومت پایان حیات ننگین اشغالگران فلسطین را رقم خواهد زد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد: جبهه مقاومت به ویژه رزمندگان غیور و شجاع فلسطینی سرانجام پایان حیات ننگین اشغالگران فلسطین را رقم خواهند زد و آزادی بیت المقدس قبله اول مسلمین عالم را به خبر اول رسانه‌های جهان تبدیل می‌سازند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

بنابر گزارش سپاه نیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت پرافتخار سرداران رشید جبهه مقاومت و مدافع حرم سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی و سرتیپ پاسدار محمد هادی حاجی رحیمی و افسران و مستشاران همراه آنان در جنایت حمله موشکی هواپیماهای رژیم گرگ صفت و نژادپرست صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق؛ مقاومت ضد استکباری و ضد صهیونیستی را حقیقتی انکارناپذیر و منتهی به پیروزی نهایی دانست.

در ادامه این بیانیه آمده است: پس از عملیات سلحشورانه و تاریخ ساز طوفان الاقصی و شکست راهبردی و ترمیم ناپذیر رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی؛ باند سفاک و تبهکار صهیونی و حامیان و همراهان آن فراتر از غزه قهرمان و مقتدر دامنه جنایت آفرینی‌های خود را به سوریه و لبنان گسترش داد و در دوشنبه ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ هواپیماهای این رژیم جعلی در جنایتی بزرگ و برخلاف قواعد بین المللی ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق را مورد هدف حمله موشکی قرار داد و بر اثر این اقدام وحشیانه سرداران رشید مدافع حرم "سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی" و "سرتیپ پاسدار محمد هادی حاجی رحیمی" از فرماندهان پیشکسوتان و جانبازان سرافراز دفاع مقدس و مستشاران ارشد نظامی ایران در سوریه و ۵ تن از افسران همراه آنان شهیدان "حسین امان اللهی، سید مهدی جلالتی، محسن صداقت، علی آقا بابایی و سید علی صالحی روزبهانی" را به شهادت رسانید تا به خیال شوم و شیطانی خود جبهه مقاومت را تضعیف و آرمان آزادی قدس شریف را از پشتوانه حمایت و همراهی ایرانیان در این میدان مقدس محروم سازد.

سپاه در بیانیه خود آورده است: برخلاف رویای ابلیس صهیونی، رخدادهای پس از این جنایت و دیگر جنایت‌های رژیم ددمنش صهیونیستی در منطقه مقاومت نتوانست حقیقت پرفروغ پیروزی مقاومت و پایان یافتن افسانه شکست ناپذیری ارتش و سرویس‌های اطلاعاتی صهیونی را خاموش سازد و بنیان‌های متزلزل امنیتی و سیاسی رژیم جعلی را ترمیم کند به گونه‌ای که در نهایت با پذیرش حقارت آمیز آتش بس، برابر عظمت ایمان و اراده پولادین حماس و رزمندگان فلسطین سر تعظیم فرود آورد.

سپاه در ادامه بیانیه خود با اشاره به مجاهدت‌ها و ویژگی‌های درس آموز سرداران و مستشاران شهید ایرانی این جنایت به ویژه شهید محمدرضا زاهدی تصریح کرده است: سرلشکر پاسدار شهید زاهدی انسانی عرشی و آسمانی بود و با فضائل و خصائص اخلاقی و روح ایمان، تقوا و تعهد و شجاعت و درایت در میدان در قامت یک الگوی رهگشا در بین پاسداران انقلاب و مستشاران نظامی ایران در جبهه مقاومت می‌درخشید او طی بیش از چهار دهه پاسداری از حریم انقلاب، نظام و میهن اسلامی در سنگرها و مسئولیت‌های حساس فرماندهی و راهبردی منشأ تولید عزت، قدرت و موفقیت‌های تعیین کننده ای بود که آثار آن برای سالیان طولانی می‌تواند یاری بخش مدافعان امنیت ایران و ایرانی و مجاهدان مومن و رزمندگان جبهه آرمانی آزادی فلسطین و قدس شریف قرار گیرد.

سپاه در پایان بیانیه خود با پاسداشت یاد، نام خاطره، آرمان‌ها و حماسه سازی‌های تاریخی و ماندگار شهیدان جنایت ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ رژیم صهیونیستی در دمشق و دیگر شهدای راه مقاومت به ویژه سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی و نیز رهبران و فرماندهان مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین شهیدان سید حسن نصرالله، سید هاشم صفی الدین، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار تاکید کرده است: فتنه آفرینی‌های صهیونیستی و آمریکایی در منطقه قادر نخواهد بود حرکت پرشتاب رژیم اشغالگر قدس به سمت زوال و اضمحلال را متوقف سازد و به فضل الهی جبهه مقاومت به ویژه رزمندگان غیور و شجاع فلسطینی که اینک از سرمایه بزرگ حمایت و همگرایی ملت‌ها در اقصی نقاط گیتی از جمله در اروپا و امریکا نیز بهره‌مند شده‌اند؛ سرانجام پایان حیات ننگین اشغالگران فلسطین را رقم خواهند زد و آزادی بیت المقدس قبله اول مسلمین عالم را به خبر اول رسانه‌های جهان تبدیل می سازند.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد