سنای آمریکا با تصویب یک قانون، تعرفه‌های کانادا را لغو کرد

پنج‌شنبه 14 فروردين 1404
14:27
سنای آمریکا با تصویب یک قانون، تعرفه‌های کانادا را لغو کرد مجلس سنای آمریکا اندکی پس از اعلام اعمال تعرفه‌های گسترده از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری ایالات متحده بر کشورهای گوناگون، با تصویب قانونی تعرفه‌ها علیه کانادا را لغو کرد.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، مجلس سنای آمریکا روز گذشته با ۵۱ رای موافق در برابر ۴۸ رای موافق این لایحه را تصویب و آن را به مجلس نمایندگان ارسال کرد که باید در این نهاد قانونگذار نیز به تصویب برسد.

این لایحه مورد حمایت دموکرات‌ها، وضعیت اضطراری ملی را که ترامپ در ۲۲ ژانویه (۳ بهمن ماه) اعلام کرده بود، خاتمه می دهد؛ وضعیتی که ترامپ آن را به واردات غیرقانونی داروی فنتانیل از مکزیک، کانادا و چین مرتبط دانسته است و از آن برای وضع تعرفه علیه کانادا استفاده کرد.

براساس داده‌های موجود نزدیک به ۰.۲ درصد از کل فنتانیل کشف شده در آمریکا از مرز کانادا عبور می کند.

سوزان کالینز سناتور ایالت «مین» و از جمله دموکرات‌های موافق این قانون در سخنرانی خود پیش از رای گیری گفت که تعرفه‌های پیشنهادی ترامپ برای کانادا به چندین صنعت در ایالت مین، از جمله کاغذسازان که خمیر کاغذ را از کانادا وارد می کنند، آسیب می رساند.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟