تصویر یکی از رهبران حماس و فرزندش که در بمباران جنوب لبنان به شهادت رسید

جمعه 15 فروردين 1404
10:12
به دنبال حمله تجاوزکارانه بامداد امروز (جمعه) رژیم صهیونیستی به آپارتمانی در شهر صیدا در جنوب لبنان منابع خبری از شهادت «حسن فرحات» از رهبران جنبش حماس خبر دادند.

العالم ـ لبنان

منابع خبری به دنبال حمله هوایی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان،‌ هدف رژیم صهیونیستی از این حمله را ترور یکی از رهبران حماس اعلام کردند.

در همین حال مرکز اطلاع رسانی فلسطین با انتشار تصویری گزارش داد: حسن فرحات از رهبران حماس در حمله بامداد امروز ارتش اشغالگر صهیونیستی به محله دلاعه در صیدا در جنوب لبنان، همراه پسر و دخترش به شهادت رسید.

تلویزیون لبنانی المیادین نیز با اعلام این که هدف حمله رژیم اسرائیل به صیدا، ترور حسن فرحات از رهبران حماس بوده است، گزارش داد: رژیم صهیونیستی با انجام حمله هوایی، به آپارتمان مسکونی در صیدا در جنوب لبنان حسن فرحات از رهبران حماس و ۲ نفر دیگر را به شهادت رساند.

رژیم صهیونیستی با نقض مکرر آتش بس، خودداری از خروج نظامیانش از خاک لبنان و حملات متعدد هوایی به این کشور همواره در حال تداوم جنایتگری و کشتار در سایه همراهی آمریکا است.

به دنبال حمله بامداد امروز به جنوب لبنان، وزارت بهداشت این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد که در پی حمله هوایی بامداد جمعه ارتش رژیم صهیونیستی به یک آپارتمان مسکونی در شهر صیدا و نیز یک خودرو در جاده بنت جبیل در جنوب لبنان حداقل سه نفر شهید و ۲ نفر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد