انتقاد آلمان از تصمیم مجارستان برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی

جمعه 15 فروردين 1404
11:20
انتقاد آلمان از تصمیم مجارستان برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی وزیر امور خارجه آلمان از تصمیم مجارستان برای خروج از دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) انتقاد و آن را روزی بد برای عدالت کیفری بین‌المللی عنوان کرد.  

العالم ـ اروپا

"آنالنا بائربوک"در اظهاراتی پیش از نشست وزرای خارجه ناتو در بروکسل تأکید کرد: هیچ‌کس در اروپا فراتر از قانون نیست و این اصل در تمامی حوزه‌های حقوقی اعمال می‌شود.

این انتقاد در حالی مطرح شد که مجارستان هم‌زمان با میزبانی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی خروج خود از دیوان کیفری بین‌المللی را اعلام کرد.

"زولتان کواکس" سخنگوی دولت مجارستان اعلام کرد که "گیرگلی گویاش" رئیس دفتر نخست‌وزیر تصمیم دولت برای خروج از این نهاد قضایی بین‌المللی را اعلام کرده است.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که دیوان کیفری بین‌المللی در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۴ حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یواو گالانت وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه صادر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد