القسام: ترورهای «بزدلانه» ما را از ادامه جهاد باز نخواهد داشت

جمعه 15 فروردين 1404
13:09
القسام: ترورهای «بزدلانه» ما را از ادامه جهاد باز نخواهد داشت گردان‌های «شهید عزالدین قسام» شاخه نظامی جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت «حسن احمد فرحات» (ابو یاسر) از فرماندهان ارشد خود به همراه پسرش حمزه و دخترش جنان در حمله رژیم صهیونیستی به شهر صیدا لبنان را تسلیت گفت و بر ادامه مبارزه با رژیم اشغالگر تاکید کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

در بیانیه گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس آمده است: ضمن تسلیت شهادت این مجاهد قهرمان، نقش برجسته و مشارکت‌های مبارک او را در مسیر جهاد و مقاومت و مقابله با دشمن صهیونیستی در طول سالیان متمادی تا نبرد "طوفان الاقصی" یادآور می‌شویم. او در این مسیر، مسئولیت‌های جهادی مهمی را بر عهده داشت و سرانجام، جهادش را با پیوستن به کاروان شهدای پاک به پایان رساند.

گردان‌های قسام تأکید کرد که سیاست ترورهای بزدلانه علیه فرزندان و مجاهدان فلسطین، چه در سرزمین فلسطین و چه در خارج از آن، هرگز آن را از ادامه مسیر جهاد، ایثار و آمادگی در مقدس‌ترین راهی که مجاهدان با خون پاک خود ترسیم کرده‌اند، باز نخواهد داشت.

این گردان‌ها بیان کرد: ما به یاری خداوند، بر عهد خود با شهدا و اسرا تا تحقق حق بازگشت و آزادی سرزمین فلسطین، پایبندیم.

به دنبال حمله تجاوزکارانه بامداد امروز (جمعه) رژیم صهیونیستی به آپارتمانی در شهر صیدا در جنوب لبنان منابع خبری از شهادت «حسن فرحات» از رهبران جنبش حماس خبر دادند.

منابع خبری به دنبال حمله هوایی بامداد امروز رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان،‌ هدف رژیم صهیونیستی از این حمله را ترور یکی از رهبران حماس اعلام کردند.

در همین حال مرکز اطلاع رسانی فلسطین با انتشار تصویری گزارش داد: حسن فرحات از رهبران حماس در حمله بامداد امروز ارتش اشغالگر صهیونیستی به محله دلاعه در صیدا در جنوب لبنان، همراه پسر و دخترش به شهادت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است