افزایش نارضایتی اسرائیلی‌ها از عملکرد نتانیاهو

شنبه 16 فروردين 1404
01:20
افزایش نارضایتی اسرائیلی‌ها از عملکرد نتانیاهو براساس تازه ترین نتایج نظرسنجی در سرزمین های اشغالی، بیش از نیمی از اسرائیلی‌ها از عملکرد کابینه نتانیاهو رضایت ندارند و خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

نتایج نظرسنجی جدید شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی حاکی از آن است ۵۵.۷ درصد از اسرائیلی‌ها خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در اسرع وقت هستند.

بر پایه این نظرسنجی، ۵۹.۲ درصد از شرکت‌کنندگان معتقدند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلایل شخصی به‌دنبال برکناری رونین بار، رئیس شاباک و مشاور حقوقی دولت است.

در همین حال، ۷۵ درصد از پاسخ‌دهندگان به ادعای نتانیاهو مبنی بر اینکه پرونده مربوط به پول‌های قطر [معروف به قطر گیت]، یک " حرکت سیاسی" است، باور ندارند، در حالی که تنها ۲۷.۳ درصد این ادعا را پذیرفته‌اند.

پرونده قطر گیت را به علت حاشیه‌های متعدد آن می‌توان یکی خاص ترین موضوعات و پرونده‌هایی دانست که در تاریخ شکل گیری رژیم صهیونیستی، رسانه‌ای شده است. با وجود غبار ابهامی که بر روی این پرونده وجود دارد، اما کارشناسان و تحلیلگران تخمین می‌زنند که پرونده قطر گیت، بسیار فراتر از آن است که در حال حاضر آشکار شده و با شروع تحقیقات کامل، باید منتظر افشا شدن مسائل و موضوعات حساس بسیار گسترده‌تری بود.

0% ...

آخرین اخبار

تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه


قالیباف افتخارآفرینی کاروان ورزشی ایران در مسابقات ناگویا را تبریک گفت


دیدار شورای اتحادیه زنان کارآفرین بریکس با غریب آبادی


تظاهرات علیه نتانیاهو در مناطق شمالی فلسطین اشغالی


ادامه حملات سعودی به مناطق مختلف یمن/ هشدار انصارالله درباره تداوم تجاوزگری


تظاهرات گسترده در اروپا در حمایت از ایران، غزه، لبنان و سوریه