ادعای رژیم صهیونیستی درباره پهپاد یمنی

شنبه 23 فروردين 1404
07:54
ادعای رژیم صهیونیستی درباره پهپاد یمنی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک حمله پهپادی ارتش یمن را به سرزمین های اشغالی فلسطین، ناکام گذاشته است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه ای ادعا کرد که یک پهپاد یمنی را پیش از ورود به فلسطین و در حریم هوایی بحرالمیت سرنگون کرده است.

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درحالی است که پیش از این سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد امروز (شنبه) اعلام کرد: نیروی پهپادی ارتش، دو هدف نظامی را در منطقه اشغالی یافا (تل آویو) با دو پهپاد از نوع یافا هدف قرار داد.

سرتیپ یحیی سریع خاطرنشان کرد: این عملیات در راستای یاری ملت مظلوم فلسطین و مبارزان مقاوم آن و در پاسخ به جنایت های رژیم صهیونیستی در نوارغزه انجام شده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز چهارشنبه(20 فروردین ماه) نیز از حمله پهپادی به تل‌آویو و ناو آمریکایی در دریای سرخ خبر داده و خاطرنشان کرده بود که با استفاده از پهپاد بومی «یافا» یک هدف نظامی متعلق به رژیم صهیونیستی را در منطقه اشغالی یافا (تل‌آویو) مورد حمله قرار داده‌اند.

وی همچنین گفت: چندین فروند از شناورهای جنگی دشمن، از جمله ناو هواپیمابر آمریکایی «ترومن» را در شمال دریای سرخ با حملات پهپادی هدف قرار دادیم.

یحیی سریع تأکید کرده است که یمن تا زمان توقف کامل تجاوزات علیه ملت فلسطین و رفع محاصره غزه، به مقابله با تجاوزات آمریکایی و پشتیبانی از ملت فلسطین ادامه خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم