حماس: هیأت ما برای بررسی پایان جنگ در قاهره حضور دارد

يکشنبه 24 فروردين 1404
19:24
حماس: هیأت ما برای بررسی پایان جنگ در قاهره حضور دارد
عضو دفتر سیاسی جنبش حماس از حضور هیأتی از این جنبش در قاهره با هدف بررسی راهکارهای پایان جنگ، بازگشایی گذرگاه‌ها برای ورود کمک‌های بشردوستانه و تحقق وحدت سیاسی فلسطین خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری شهاب، «باسم نعیم» عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که هیأتی از این جنبش به‌منظور انجام مذاکرات با محوریت پایان جنگ و فراهم‌سازی زمینه برای ورود کمک‌های بشردوستانه، در قاهره حضور دارد.

نعیم افزود: در این سفر همچنین بحث درباره فعال‌سازی کمیته پشتیبانی مردمی غزه در دستور کار قرار دارد؛ این کمیته اکنون با اجماع فلسطینی، عربی، اسلامی و پذیرش بین‌المللی روبه‌روست و قرار است وظیفه مدیریت امور دولتی، بازسازی و یکپارچه‌سازی نهادها میان نوار غزه و کرانه باختری را در همکاری با دولت رام‌الله برعهده بگیرد.

این مقام حماس تأکید کرد: ما با مسئولیت‌پذیری و نگاهی مثبت به هر طرح جدیدی نگاه می‌کنیم، به شرط آنکه پایه آن، پایان جنگ و عقب‌نشینی کامل نیروهای اشغالگر باشد.

حماس همچنین از وضعیت پیچیده سیاسی و نقش منفی برخی طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی ابراز نگرانی کرده و اضافه کرد: با وجود این شرایط، ملت فلسطین و مقاومت آن، به‌خوبی از نیات واقعی دشمن آگاه‌اند و هرگز از حقوق مشروع خود در زمینه پایان جنگ، بازسازی و تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس صرف‌نظر نخواهند کرد.

نعیم همچنین هشدار داد که جنبش حماس اجازه نخواهد داد روند مذاکرات تنها به موضوع تبادل اسرا محدود شود و رژیم اشغالگر پس از آن بار دیگر حملات و کشتارها را از سر بگیرد.

پیشتر منابع خبری گزارش داده بودند هیأتی از حماس روز شنبه در سفر به قاهره، پایتخت مصر با میانجی‌های مصری دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

بر اساس این گزارش، یک منبع ارشد جنبش حماس در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت: امیدواریم در این نشست پیشرفت واقعی در جهت دستیابی به توافقی حاصل شود که پایان جنگ و توقف تجاوز را تضمین کند و سبب خروج کامل نیروهای ارتش صهیونیستی از نوار غزه شود.

منبع مذکور گفت که حماس هیچ پیشنهاد جدیدی برای آتش‌بس و تبادل اسرا از طرف رژیم دریافت نکرده است.

در همین زمینه، یک منبع آگاه به مذاکرات ارزیابی کرد فشار نظامی و سیاسی در داخل فلسطین اشغالی می‌تواند فرصتی را برای مذاکره با حماس ایجاد کند که قبلا وجود نداشت. همچنین به خانواده‌های اسرا اطلاع داده شده است که ممکن است ظرف چند روز آینده تل اویو به پیشرفت‌هایی قابل توجه با حماس دست پیدا کند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی


دولت صنعا: هرگونه تشدید تنش با پاسخ شدیدتر یمن روبه رو می‌شود


سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم


گزارش العالم از مدارس غزه درمیان آوارجنگ وچادرهای فرسوده+فیلم