حماس: اشغالگران باید کاملا از غزه خارج شوند

سه شنبه 26 فروردين 1404
03:09
حماس: اشغالگران باید کاملا از غزه خارج شوند
جنبش مقاومت حماس بامداد سه‌شنبه گفت که پاسخ خود به توافق پیشنهادی میانجی‌ها برای آتش‌بس در نوار غزه را در سریعترین زمان ارائه خواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» بامداد سه‌شنبه دریافت پیشنهادی از سوی میانجی‌ها برای آتش‌بس در نوار غزه را تایید کرد.

حماس در بیانیه‌ای گفت: «سران جنبش با مسئولیت بزرگ ملی در حال بررسی پیشنهادی است که از برادران میانجی دریافت کرده و پاسخ خود را در اسرع وقت ارائه خواهد داد».

شبکه «المیادین» به نقل از این بیانیه گزارش داد: «ما موضع قاطع خود را مبنی بر اینکه هرگونه توافق آتی باید به آتش‌بس دائمی و خروج کامل اشغال از نوار غزه منجر شود، تکرار می‌کنیم».

در این بیانیه همچنین آمده است: «هرگونه توافق آتی باید به یک معامله واقعی تبادل اسرا، روندی جدی برای بازسازی آنچه ویران شده و رفع محاصره غزه منجر گردد».

0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد