گفتگوی تلفنی عراقچی و همتای پاکستانی

چهارشنبه 27 فروردين 1404
21:09
گفتگوی تلفنی عراقچی و همتای پاکستانی سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با سناتور محمد اسحاق‌دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

العالم - ایران

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی تلفنی با محمد اسحاق‌دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، ضمن محکوم‌کردن اقدام تروریستی اخیر در یکی از شهرهای جنوب شرق کشورمان که منجر به جان‌باختن چند نفر از اتباع پاکستانی شد، و تسلیت به خانواده‌های آنها، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای شناسایی و مجازات عاملان و بانیان این جنایت تاکید کرد.

وزیر امور خارجه پاکستان ضمن تشکر از ابراز همدردی همتای ایرانی و اهتمام ایران برای پیگرد و مجازات عاملان و بانیان این اقدام تروریستی، بر آمادگی کشورش برای همکاری نزدیک با ایران جهت مقابله با پدیده شوم تروریسم تاکید کرد.

وزرای امور خارجه ایران و پاکستان همچنین در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان با تقدیر از موضع سازنده پاکستان در قبال گفتگوهای مسقط، وی را در جریان مواضع اصولی ایران در این زمینه قرار داد.

محمد اسحاق‌دار ضمن قدردانی از اطلاع‌رسانی وزیر امور خارجه کشورمان و استقبال از روند گفتگوها، ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات منجر به نتیجه مطلوب برای ایران و کل منطقه شود و بر آمادگی پاکستان برای هرگونه حمایت از این روند تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم