قطر طرح نهادهای صهیونیستی درباره تخریب مسجد الاقصی را محکوم کرد

شنبه 30 فروردين 1404
22:12
قطر طرح نهادهای صهیونیستی درباره تخریب مسجد الاقصی را محکوم کرد
قطر طرح نهادهای صهیونیستی افراطی درباره تخریب مسجد الاقصی در بیت‌المقدس و برپایی معبد موهوم و ساختگی به جای این مسجد را بشدت محکوم کرد و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای وادار کردن تل آویو به احترام به مقدسات مسلمانان شد.

العالم - آسیا

براساس گزارش خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، وزارت امور خارجه این کشور فراخوان نهادهای رژیم اشغالگر در صفحاتشان در شبکه‌های اجتماعی برای بمباران و تخریب مسجد الاقصی و ساختن معبود موهوم صهیونیست‌ها به جای آن را طرحی خطرناک دانست و افزود، این طرح در سایه جنگ کنونی علیه نوار غزه، منجر به گسترش دامنه خشونت‌ها در منطقه خواهد شد.

وزارت امور خارجه قطر ضمن محکوم قاطعانه هرگونه تجاوز به وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی، بیت‌المقدس و اماکن مقدس آن، بر ضرورت اقدام فوری جامعه بین‌المللی برای جلوگیری از اشغال، وادار کردن رژیم صهیونیستی به ارائه حفاظت لازم از این اماکن مقدس و احترام به قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی تاکید کرد.

این وزارتخانه همچنین موضع قاطع و همیشگی کشور قطر در حمایت از آرمان فلسطین و استواری ملت فلسطین بر اساس قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی و راه‌حل دو دولتی، تضمین ایجاد کشور مستقل فلسطین به پایتختی بیت‌المقدس شرقی را مورد تاکید قرار داد.

در چند روز اخیر تعداد زیادی از شهرک نشینان صهیونیست در ایام موسوم به عید «پسح» به مسجد الاقصی یورش برده و در دروازه «الاسباط» با صدای بلند آواز خواندند و اقدامات تحریک آمیز انجام دادند.

«ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیش از این نیز تحت حمایت شدید نیروهای امنیتی وارد مسجدالاقصی شده بود و همزمان، نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی جلوگیری کردند.

اداره اوقاف اسلامی در قدس اشغالی در بیانیه‌ای این اقدام تحریک‌آمیز بن گویر را محکوم کرد.

در همین راستا، برخی از نهادها و گروههای صهیونیست‌های افراطی در شبکه‌های اجتماعی با انتشار فراخوانی، خواستار بمباران و تخریب مسجد الاقصی و برپایی معبد موهوم صهیونیستی به جای آن شدند.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم