بازداشت گسترده فلسطینیها توسط نظامیان صهیونیست در کرانه باختری

يکشنبه 31 فروردين 1404
11:59
بازداشت گسترده فلسطینیها توسط نظامیان صهیونیست در کرانه باختری نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی شب گذشته و بامداد امروز (یکشنبه) با یورش به مناطق مختلف کرانه باختری رود اردن، تعدادی از شهروندان فلسطینی را بازداشت کردند. 

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از منابع فلسطینی، این حملات با یورش نظامیان صهیونیست به منازل فلسطینی ها و آزار و اذیت ساکنان همراه بود.

در استان جنین، نیروهای رژیم صهیونیستی به شهرک عرابه در جنوب این استان یورش بردند و ضمن بازرسی و تخریب وسایل منازل، دو جوان فلسطینی را بازداشت کردند.

نظامیان صهیونیست همچنین وارد بخش قدیمی شهر نابلس شدند و درمحله‌های عقبه، حوش الجیطون و دحلة حبس الدم مستقر شدند. همچنین محله‌های القریون، باب الساحة، السوق الشرقي و حوش الجيطون مورد یورش قرار گرفتند، اما گزارشی از بازداشت یا زخمی شدن افراد در این منطقه اعلام نشده است.

در طولکرم، یک جوان فلسطینی در نزدیک دیوار حائل در منطقه نزله عیسی در شمال طولکرم بر اثر شلیک نیروهای اشغالگر زخمی شد. هلال احمر فلسطین اعلام کرد که این جوان ۳۱ ساله از ناحیه پا هدف گلوله قرار گرفته و به بیمارستان شهید ثابت ثابت در طولکرم منتقل شده است.

همزمان، حملات نظامیان صهیونیست به شهر طولکرم و اردوگاه‌های آن برای هشتاد و چهارمین روز متوالی در شهر و هفتاد و یکمین روز در اردوگاه نور شمس ادامه دارد که با افزایش تجاوزگری و کوچ اجباری شهروندان همراه است.

درالخلیل نیز منابع محلی گزارش دادند که نیروهای رژیم صهیونیستی دو شهروند به نام‌های «رانی حسام طه» و «حبیب توفیق ابو حسین» را در منطقه جنوبی شهر بازداشت کردند. همچنین نظامیان صهیونیست بامداد امروز به منطقه صافا در شمال شهر بیت امر یورش بردند و نوجوانی ۱۶ ساله به نام «عمرو بسام محمود الطیط» را بازداشت کردند.

در شهرک دیر سامت واقع در جنوب الخلیل نیز خانه شهروندی به نام «داوود الحروب» مورد حمله قرار گرفت و وسایل داخل منزل تخریب و فرزند او نیز بازداشت شد.


0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان