ایران باز هم محور نشست کابینه امنیتی اسرائیل می‌شود

سه شنبه 2 ارديبهشت 1404
18:53
ایران باز هم محور نشست کابینه امنیتی اسرائیل می‌شود در ادامه تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای فضاسازی علیه جمهوری اسلامی، کابینه امنیتی این رژیم امشب با محور ایران نشست اضطراری برگزار می‌کند.

العالم-فلسطین اشغالی

دفتر یکی از وزرای کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) به روزنامه تایمز اسرائیل گفت که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم امشب ساعت ۲۰:۳۰ به وقت تهران، جلسه‌ای را با محوریت ایران برگزار خواهد کرد.

این روزنامه اسرائیلی به نقل از منابع آگاه نوشت که برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات غیرمستقیم جاری بین تهران و واشنگتن از موضوعات اصلی این نشست خواهند بود.

بر اساس این گزارش، این جلسه نخستین نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی در دو ماه اخیر است.

در حالی که مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان قرار است ادامه پیدا کند، رژیم صهیونیستی برای متشنج کردن فضا علیه ایران تلاش می‌کند و گزارش‌ها نشان می‌دهد که نماینده ترامپ در امور غرب آسیا استیو ویتکاف، در جریان مذاکرات، صهیونیست‌ها را در جریان قرار داده است.

برخی رسانه‌ها گزارش داده‌ اند که رژیم صهیونیستی به دنبال اقدام نظامی محدود برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران است. این در حالی است که ایران هشدار داده است که هرگونه حمله به تأسیسات هسته‌ای‌ این کشور با پاسخ شدید مواجه خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت