گزارش العالم :

حمله به مقاومت لبنان تهدیدی برای تفاهمات داخلی و حاکمیت ملی است + فیلم

سه شنبه 2 ارديبهشت 1404
22:36
محافل سیاسی و فعالان لبنانی از حملات اخیر به مقاومت، به‌ویژه در خصوص خلع سلاح حزب الله، به شدت انتقاد کرده‌اند و آن را تهدیدی جدی برای تضعیف تفاهمات داخلی و زیر پا گذاشتن حاکمیت ملی لبنان دانسته‌اند.

العالم ـ لبنان

به گزارش العالم، این در حالی است که جریان سیاسی حاکم در این کشور هیچ واکنش جدی در برابر حملات مداوم اسرائیل به خاک لبنان از خود نشان نداده است.
یاد آور می شود که اخیرا در یک رویکرد مشکوک، با حمایت مستقیم سفارت آمریکا در بیروت، برخی سیاستمداران و چهره‌های رسانه‌ای لبنانی به طور هماهنگ به سلاح در دست مقاومت حمله کرده‌اند.
این اقدامات، در شرایطی انجام شده است که اسرائیل روزانه بارها وبارها حاکمیت و حریم هوایی و زمینی لبنان را نقض می‌کند و غیرنظامیان را هدف حملات وحشیانه خود قرار می دهد.
فعالان سیاسی و لبنانی این رویداد را بخشی از یک پروژه از پیش طراحی‌شده در خدمت اهداف رژیم صهیونیستی می‌دانند که قصد دارد تا نهادهای ملی را از بین برده و مانع از تشکیل یک دولت مستقل وهمچنین مانع از حفاظت از حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور شود.
روشن بینی سیاستمداران آگاه لبنانی
از سوی دیگر وبا توجه به شرایط خاص منطقه ابراهیم الموسوی، نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، بر لزوم تدوین یک سیاست دفاعی و استراتژی جامع که در راستای امنیت ملی لبنان تلاش کند تأکید کرد.
وی اظهار داشت: «آنچه لبنان امروز نیاز دارد، یک استراتژی جامع امنیتی است که تمام نقاط قوت کشور را حفظ کند و به لبنان توانایی دفاعی، بازدارندگی، و آزادسازی اراضی اشغالی را بدهد.»
این در حالی است که «ملحم خلف»، دیگر نماینده پارلمان لبنان نیز تاکید کرد که «استحکامات داخلی قدرتمند در کشور اولین خط دفاعی در برابر اشغالگری و تجاوز اسرائیل به خاک لبنان است.»
شایان ذکر است که ناظران سیاسی این حمله هماهنگ جریان های مختلف حاکم بر لبنان را به مقاومت و حامیانش بخشی از یک پروژه از پیش‌طراحی‌شده می‌دانند که هدف آن خنثی‌سازی تفاهمات داخلی لبنان و ایجاد وابستگی به قدرت‌های خارجی است.
در همین راستا « مبارک بیدون» ، مدیر مرکز خبری بیروت، اظهار داشت: «هر آنچه امروز در مورد تسلیحات مقاومت در لبنان شنیده می‌شود، با توجه به حملات روزانه رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان، نه تنها غیرمنطقی بلکه محکوم است.»
در این میان، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان، در سخنرانی اخیر خود بر استحکام رابطه مقاومت و ارتش لبنان تأکید کرد و از جامعه بین‌الملل و دولت لبنان خواست تا فشار بیشتری بر اسرائیل برای عقب نشینی از سر زمین‌های اشغالی وارد کنند.
این در حالی است که رئیس‌جمهور لبنان، جوزف عون، گفته: «هر رویکردی برای کنترل تسلیحات در دست مقاومت باید از طریق گفت‌وگوی آگاهانه به عنوان دروازه‌ای برای دستیابی به یک استراتژی امنیت ملی و دفاعی ادامه یابد که از لبنان محافظت کند.»
در همین حین حملات مداوم اسرائیل به جنوب لبنان در نقضی آشکار از زمان آتش‌بس تاکنون، از سوی بسیاری از جریان های سیاسی داخلی محکوم نشده است.
این موضوع، در حالی به وقوع می پیوندد که مقاومت به‌عنوان خط مقدم دفاعی در برابر هر گونه تجاوز خارجی در لبنان شناخته می‌شود، موضوعی که باعث شده تا برخی از فعالان و سیاستمداران لبنانی این سکوت را نشانه‌ای از ضعف حاکمیت در حفظ منافع ملی بدانند.
این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که لبنان با چالش‌های امنیتی، اقتصادی و سیاسی متعددی روبرو است و نیاز به وحدت ملی و تقویت تفاهمات داخلی بیش از پیش احساس می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا