چند هفته قبل از نشست سران عرب در بغداد؛

آغاز نشست وزیران خارجه عرب در قاهره / دبیرکل اتحادیه عرب خواستار پایان فوری جنگ در غزه شد

چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404
21:44
آغاز نشست وزیران خارجه عرب در قاهره / دبیرکل اتحادیه عرب خواستار پایان فوری جنگ در غزه شد نشست وزرای خارجه کشورهای عربی در قاهره روز چهارشنبه، چند هفته‌ قبل از نشست سران کشورهای عربی در بغداد، پایتخت عراق، در قاهره آغاز شد.

العالم - فلسطین اشغالی

احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب در سخنرانی خود در این نشست خواستار پایان فوری نسل‌کشی رژیم اسرائیل" علیه فلسطینیان در غزه شد.

ابوالغیط گفت که فلسطینی‌ها با یک انتخاب بسیار سخت روبرو هستند: مرگ بر اثر جنگ یا گرسنگی یا ترک سرزمین خود که توسط اشغالگران به محل احداث شهرک‌‌های صهیونیست‌نشین‌ها تبدیل شده است.

گفتنی است یکصد و شصت و سومین جلسه این نشست شاهد حضور اسعد الشیبانی وزیر امور خارجه دولت کنونی سوریه برای اولین بار در نشست وزیران خواهد بود.

در همین راستا، خبرگزاری رسمی مصر نیز گزارش داد که نشست وزیران کشورهای عربی به ریاست اردن پس از یمن و با حضور ابوالغیط، وزرای خارجه کشورهای عضو و نمایندگان کشورهای عربی برگزار شد.

انتظار می‌رود در یکصد و شصت و سومین نشست، ترتیبات نشست سران کشورهای عربی که قرار است در 17 می (27اردیبهشت) در بغداد برگزار شود، مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

همچنین انتظار می‌رود در این نشست درباره چندین موضوع، از جمله فلسطین، درگیری اعراب و «اسرائیل» و راه‌های توقف نسل‌کشی در غزه، بحث و گفتگو شود.

همچنین قرار است در این نشست درباره وضعیت لیبی، یمن، سودان، سوریه، سومالی و لبنان و همچنین آخرین تحولات سد بزرگ رنسانس اتیوپی (GERD) و تاثیر آن بر امنیت آبی کشورهای پایین دست مصر و سودان بحث شود.

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه