سفر رئیس موساد به قطر با هدف پیگیری پرونده تبادل اسرا

پنج‌شنبه 4 ارديبهشت 1404
22:21
سفر رئیس موساد به قطر با هدف پیگیری پرونده تبادل اسرا
«محمد بن عبدالرحمن»، نخست وزیر قطر پس از دیدار با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن، امروز با «داوید بارنیا»، رئیس موساد در دوحه دیدار خواهد کرد.

العالم - آمریکا

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی به صورت رسمی اعلام کرد «محمد بن عبدالرحمن»، نخست وزیر قطر پس از دیدار با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن، امروز با «داوید بارنیا»، رئیس موساد در دوحه دیدار خواهد کرد.

این دیدار با محوریت پیشبرد توافق تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی انجام خواهد شد.

ساعاتی قبل، «باراک راوید»، خبرنگار صهیونیست مدعی شده بود که داوید بارنع، رئیس موساد به منظور پیگیری پرونده تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی با سفر به دوحه با محمد بن عبدالرحمن، نخست وزیر قطر دیدار خواهد کرد.

این دیدار با هدف از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا در شرایطی است که حماس روز گذشته بار دیگر تاکید کرد که هرگونه پیشرفت در پرونده تبادل اسرای اسرائیلی منوط به تعهد اسرائیل به پایان جنگ در نوار غزه خواهد و این جنبش تحت هیچ شرایطی با توافق مبتنی بر طرح صهیونیستی مبتنی بر توقف نبرد به صورت موقت به عنوان پیش شرط تبادل اسرا موافقت نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است