قدردانی پاکستان از تلاش‌های صلح جویانه ایران در منطقه

جمعه 5 ارديبهشت 1404
23:55
قدردانی پاکستان از تلاش‌های صلح جویانه ایران در منطقه وزیر امور خارجه پاکستان با قدردانی از تلاش و مساعی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به برقراری آرامش در منطقه برای دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در عمان آرزوی موفقیت کرد.

العالم - ایران

سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه این کشور با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران تلفنی گفت وگو کرد.

در بیانیه وزارت خارجه پاکستان آمده است: اسحاق دار همتای ایرانی خود را در جریان آخرین تحولات مرتبط با مسائل پاکستان و هند قرار داد و نسبت به آنچه در این بیانیه اقدامات تنش‌زای هند خوانده شد، هشدار داد.

وزیر خارجه پاکستان همچنین از تلاش‌های ایران برای کمک به آرام کردن اوضاع و کاهش تنش‌ها در منطقه قدردانی کرد.

سناتور محمد اسحاق دار همچنین برای دور آتی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که قرار است فردا در مسقط برگزار شود آرزوی موفقیت کرد.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران همزمان با تشدید تنش میان پاکستان و هند در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: هند و پاکستان برادران و همسایگان ایران هستند و از روابطی برخوردارند که ریشه در پیوندهای فرهنگی و تمدنی چند صد ساله دارد. ما آنها را، مثل دیگر همسایگان، اولویت نخست خود می‌دانیم.

0% ...

آخرین اخبار

پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد