هند: یک قطره از آب سند به پاکستان نمی رسد

شنبه 6 ارديبهشت 1404
01:28
هند: یک قطره از آب سند به پاکستان نمی رسد هند در ادامه تنش‌ها با همسایه غربی خود گفت، تلاش خواهد کرد که حتی «یک قطره آب» به پاکستان نرسد.

العالم - آسیا

«سی. آر پاتیل» وزیر منابع آبی هند جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تصمیم تاریخی دولت نارندرا مودی نخست وزیر هند در مورد (تعلیق) معاهده آب رود سند کاملا موجه و در راستای منافع ملی است.

وی افزود: تضمین خواهیم کرد که یک قطره آب از رود سند به پاکستان نرسد.

افراد مسلح شامگاه سه‌شنبه گذشته با گشودن آتش به سوی گروهی از گردشگران در منطقه توریستی پهَلگام واقع در حدود ۹۰ کیلومتری شهر سرینگر، پایتخت تابستانی کشمیر تحت کنترل هند، دست‌کم ۲۷ نفر را کشتند. مقامات هندی این حادثه را یک حمله تروریستی توصیف کردند.

هند مدعی دخالت پاکستان در این حمله شد و پس از آن تنش‌ها میان دو همسایه اتمی شبه قاره وارد فاز جدیدی شد است.

کابینه دولت هند در واکنش اولیه خود پیمان مشترک آبی موسوم به «معاهده سند طاس» را تعلیق کرد همچنین دستور خروج اتباع پاکستانی به ویژه وابستگان دفاعی و نظامی سفارت این کشور از هند را صادر و گذرگاه رسمی مرزی خود «اتاری» را نیز به روی پاکستان بست.

وزرای خارجه و دفاع پاکستان اعلام کردند که در صورت اقدام هند برای بستن آب به روی پاکستان این اقدام به مثابه جنگ تلقی خواهد شد.

کمیته امنیت ملی پاکستان نیز پنجشنبه در پاسخ به اقدامات هندی‌ها، ضمن بستن فوری حریم هوایی خود به روی تمامی پروازهای هندی گذرگاه مرزی «واگه» را نیز تعطیل اعلام کرد.

اسلام‌آباد همچنین تمامی فعالیت‌های مستقیم و غیرمستقیم اقتصادی با دهلی نو از جمله تجارت ترانزیت به مقصد این کشور از مسیر پاکستان را نیز ممنوع کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان


عراقچی خواستار محکوم‌ کردن «عملیات تروریسم اقتصادی» آمریکا علیه ایران شد


جهان زیر ذره‌بین العالم؛ از نابلس و مصرتا تایلند و فرانسه + ویدئو