بمباران خانه‌های مسکونی صنعاء

يکشنبه 7 ارديبهشت 1404
05:09
بمباران خانه‌های مسکونی صنعاء ارتش متجاوز آمریکا شب گذشته سلسله‌ای از حملات هوایی را علیه پایتخت یمن، صنعا، انجام داد. این در حالی است که آمریکا مدعی است تنها اهداف نظامی را در یمن هدف قرار می‌دهد.

العالم - یمن

منابع یمنی از حملات شدید هوایی آمریکا به چندین استان یمن از جمله شهر صنعاء خبر دادند، بر پایه این گزارش، در این حملات، مناطق السبعین و بنی الحارث در صنعا بمباران شد.

منابع محلی اعلام کردند که یک منطقه مسکونی در غرب الروضة در مدیریة بنی الحارث و منزلی در کنار بیمارستان لبنان در محله 14 اکتبر در ناحیه اداری السبعین هدف حمله قرار گرفتند. همچنین شماری از منازل اطراف ساختمان‌های هدف قرار گرفته در غرب الروضة آسیب دیدند.

وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که در پی حملات هوایی آمریکا به این منطقه مسکونی 8 غیرنظامی از جمله 2 کودک مجروح و چند نفر دیگر مفقود شده‌اند.

این وزارتخانه با محکوم کردن ادامه حملات آمریکا به مناطق غیرنظامی، این اقدامات را نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه دانست و از جامعه جهانی خواست برای توقف فوری جنایات آمریکا علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های مدنی وارد عمل شود.

علاوه بر صنعا، ارتش آمریکا شب گذشته چندین حمله هوایی به استان‌های الحدیده، الجوف و مأرب انجام دادند. به گفته منابع محلی، جزیره کمران و بندر رأس عیسی در منطقه الصلیف در استان الحدیده هدف چندین حمله قرار گرفت. همچنین یک حمله به ناحیه اداری مدغل در مأرب و چهار حمله به ناحیه اداری العنان در الجوف صورت گرفت.

شبکه المسیره نیز از 3 حمله هوایی آمریکا به کشتی توقیف‌شده «گلکسی لیدر» در بندر یمن خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم