وزیر راه و شهرسازی:

فعالیت در سایر زون‌های بندر شهید رجایی طبق روال در حال انجام است

يکشنبه 7 ارديبهشت 1404
10:32
فعالیت در سایر زون‌های بندر شهید رجایی طبق روال در حال انجام است وزیر راه و شهرسازی گفت: هم‌اکنون فعالیت های مختلف بارگیری، تخلیه و ... طبق روال گذشته در سایر زون‌های بندر شهید رجایی بندرعباس در حال انجام است.

العالم - ایران

فرزانه صادق دقایقی پیش در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی از محل بندر شهید رجایی، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار حادثه دلخراش آتش‌سوزی روز گذشته (شنبه، ۶ اردیبهشت) در این بندر، اظهار داشت: زون‌های مختلفی در این بندر فعالیت دارد که روز گذشته فقط یکی از این زون‌ها دچار حریق شد.

وی خاطرنشان‌کرد: در سایر زون‌ها فعالیت‌های بارگیری و تخلیه سوختی، فله ای و کانتینری طبق روال گذشته در حال انجام است.

صادق با اشاره به بازدید میدانی خود از محل حریق با حضور وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، تصریح کرد: با رشادت‌ها و تلاش‌های همه عزیزان امداد و نجات، اطفای حریق پیشرفت خوبی داشته است و آتش‌به زودی مهار خواهد شد و اوضاع تحت کنترل است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اقدامات اطفای حریق مطابق دستورات وزیر کشور و مدیریت بحران در حال انجام بوده، جابه‌جایی‌ها تحت کنترل در حال انجام است و با همدلی و هماهنگی همه نیروهای نظامی، انتظامی و آتش‌نشانان، مهار آتش در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، انفجار بزرگی که دیروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست، تاکنون ۱۸ کشته، ۶ مفقودی و ۸۰۰ مجروح برجا گذاشته است اما اطلاعات دقیقی درباره علت وقوع حادثه در دست نیست.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه


شهادت، مولفه قدرت و نماد پایداری ماست


لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم