گزارش میدانی «العالم» از آنچه بر سر کمپ مهاجران آفریقایی در یمن آمد + فیلم

دوشنبه 8 ارديبهشت 1404
18:41
منابع پزشکی یمن گزارش دادند که جنگنده‌های آمریکایی بامداد امروز دوشنبه درحملات خود، کمپ نگهداری مهاجران آفریقایی را در استان صعده هدف در شمال یمن قرار دادند که در اثر آن، ده‌ها نفر کشته و۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

العالم – با خبرنگاران

کمپ نگهداری مهاجران آفریقایی در مرکز اصلاح و تربیت وابسته به بازداشتگاه موقت شهر صعده در شمال یمن قرار دارد. «عبدالله المسوری» خبرنگار العالم در شهر صعده با حضور در کمپ بازداشتگاه گفت: هواپیماهای متجاوز آمریکایی این بازداشتگاه را هدف قرار دادند که براثر شدت انفجار، اجساد قربانیان و تکه‌های بدن آنها در اطراف محل اصابت بمب ها پراکنده شده و آثار ویرانی و کشتار در محل مشاهده می شود.

شیخ «علی ناصر قرشه» عضو مجلس شورای یمن به خبرنگار العالم گفت: نیروی هوایی آمریکا قبل از نماز صبح بازداشتگاه بویژه کمپ آفریقایی‌های فقیر و ستمدیده اهل سومالی و اتیوپی را هدف قرار داد. آنها بدنبال امرار معاش بودند و نمی‌دانستند که با این موشک‌های مرگبار روبرو خواهند شد و شما شاهد بدن‌های تکه تکه آنها هستید.

یک شهروند یمنی به خبرنگار العالم گفت: متجاوزان آمریکایی بازداشتگاه استان صعده را بمباران کردند. در این بازداشتگاه، افراد بی‌گناهی که همگی آفریقایی بودند و به کسی کاری نداشتند، به سرمی بردند.

خبرنگار العالم سپس در اورژانس بیمارستان جمهوری در استان صعده حضور یافت و وضعیت مجروحان را جویا شد و گفت: بسیاری از قربانیان همچنان زیر آوار مدفون هستند و تلاش برای یافتن اجساد و جستجوی مفقودان و قربانیان هنوز ادامه دارد.

دکتر «کمال الحوثی» معاون رئیس هیات مدیره بیمارستان جمهوری در صعده گفت: موارد متعددی پذیرش شده اند و آسیب‌های متعدد مغزی، آسیب به قفسه سینه، شکم و اندام‌ها مشاهده می شود که برخی از آنها اکنون در مراکز تشخیصی، برخی در بخش مراقبت‌های ویژه و برخی دیگر در اتاق‌های عمل هستند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد