آمریکایی‌ها سامانه‌های پدافند هوایی عین‌الاسد را تقویت کردند

چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404
14:03
آمریکایی‌ها سامانه‌های پدافند هوایی عین‌الاسد را تقویت کردند منبع امنیتی عراقی از تحرکات جدید نظامیان آمریکایی در پایگاه عین الاسد در غرب عراق خبر داد.

العالم - آمریکا

به نقل از خبرگزاری المعلومه، یک منبع امنیتی عراقی در استان الانبار از تحرکات جدید نظامی آمریکا خبر داد.

این منبع همچنین به تقویت سامانه پدافندی آمریکایی ها در پایگاه هوایی عین الاسد اشاره کرد.

وی گفت: نیروهای آمریکایی سامانه دفاع هوایی ضدپهپادی و ضد موشکی و اشیای انتحاری را به منظور تقویت پایگاه عین الاسد در ناحیه البغدادی در منطقه «هیت» در غرب الانبار تقویت کرده اند.

این منبع عراقی تصریح کرد: ستون نظامی بزرگی به پایگاه عین الاسد وارد شده و این پس از تخلیه ناگهانی پایگاه های آمریکا در سوریه رخ می دهد.

منبع یادشده ادامه داد: تقویت سامانه دفاع هوایی و به روزرسانی آن به دنبال احتمال خطر آتی برای نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه عین الاسد است.

وی همچنین به اقدام آمریکایی ها در ایجاد دکل های دیده بانی در اطراف پایگاه به منظور تشدید اقدامات امنیتی اشاره و تاکید کرد: دولت دونالد ترامپ اهتمام زیادی به تقویت پایگاه عین الاسد دارد.

به گزارش ایرنا، پایگاه هوایی عین‌الاسد از نظر جغرافیایی در ۱۶۰ کیلومتری غرب بغداد، در استان الانبار، در شهرستانی به نام هیت و در ۸ کیلومتری روستایی به نام ‌البغدادی واقع شده است.

عین الاسد، بزرگ‌ترین پایگاه فعلی نیروهای آمریکایی در عراق است که مساحت آن به اندازه منطقه سبز بغداد یعنی حدود ۱۰ کیلومتر مربع است. این پایگاه توسط نیروهای عراقی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری