جنبلاط درباره فتنه انگیزی رژیم اسرائیل هشدار داد

پنج‌شنبه 11 ارديبهشت 1404
10:19
جنبلاط درباره فتنه انگیزی رژیم اسرائیل هشدار داد در پی درگیری‌های اخیر در سوریه، «ولید جنبلاط» رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقیخواه دروزی لبنان درباره فتنه انگیزی رژیم اسرائیل برای تقسیم سوریه هشدار داد.

العالم - لبنان

به گزارش روزنامه لبنانی الاخبار، تحولات امنیتی سوریه و خشونت‌ها در مناطق جرمانا، صحنایا و السویداء باعث شد که شیوخ طائفه دروزی‌های لبنان و ولید جنبلاط نماینده سابق و وئام وهاب وزیر سابق این کشور دست به تحرکات سیاسی و میدانی بزنند. با انتشار اخبار خشونت و درگیری و قربانی شدن شماری از افراد، موجی از نگرانی مناطق جبل لبنان و حاصبیا و راشیا را درخصوص سرنوشت دروزی‌های سوریه که پیوندهای خانوادگی قوی با دروزی‌های لبنان دارد، فرا گرفت.
جنبلاط روز چهارشنبه بعد از نشستی که به درخواست شیوخ دروزی لبنان در مقر دروزی‌ها برگزار شد، اهانت به ساحت مقدس حضرت محمد (ص) را محکوم کرد و نسبت به سوء استفاده رژیم اسرائیل از این حوادث در چارچوب پروژه خودش برای تقسیم سوریه هشدار داد و خواهان دست رد به حمایت رژیم اسرائیل (از دروزیها) شد.
براساس بیانیه حزب سوسیالیست ترقیخواه دروزی لبنان، جنبلاط همچنین تماس‌هایی با مقامات ترکیه، عربستان و اردن و طرف های دیگر بین المللی برای کمک به مهار اوضاع برقرار کرد و آمادگی خود را برای سفر به دمشق و بحث و گفت وگو درباره خواسته‌های دروزی‌های سوریه از دولت موقت جدید این کشور ابراز داشت و وضعیت دروزی‌ها در استان ادلب سوریه و نقشی را که ایفا کردند، یادآور شد تا از روستاهای خود در جبل السماق کوچانده نشوند.
با وجود اینکه ابو المنی شیخ دروزی سوریه در سخنان خود از پیام جنبلاط حمایت کرد اما جنبلاط و شیوخ نزدیک به او در جلب حمایت از دیدگاه و ارزیابی خود از اوضاع سوریه خصوصا درباره روابط با محمد الجولانی رئیس دولت موقت سوریه با دشواری روبرو هستند زیرا تجربه ادلب و به طور مشخص مجبور کردن دروزی‌ها برای تغییر مذهب و تغییر محل عبادی خود و اسکان دادن جنگجویان خارجی همراه با خانواده هایشان در روستاهای آنها دلگرم کننده نبود.

0% ...

آخرین اخبار

روس‌اتم: فعالیت واحد 1 نیروگاه بوشهر با ظرفیت کامل ادامه دارد


حضور بیش از دو هزار کودک و نوجوان نخبه در مسابقات رباتیک تهران+فیلم


حملات هوایی سعودی علیه غیرنظامیان یمنی در المخا... و تهدید یمن به پیامدهای وخیم آن


مجلس خبرگان رهبری: هر سخن تفرقه‌افکنانه در شرایط جنگی جرم است


مجازات شناورهای متخلف در تنگه هرمز تعیین شد


دیدار وزیر امور خارجه یونان با عراقچی


اردوغان: سال گذشته خونبارترین دوره طی ۳۰ سال اخیر بود


ولایتی: در سال تحصیلی جدید در دبستان میناب ۱۲۰ صندلی خالی می ماند


ادعای ترامپ: بعد از انتخابات میان دوره‌ای می‌توانیم با ایران به توافق برسیم


یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد