طرح پاکسازی دولت آمریکا با تصمیم «ترامپ» برای تعدیل نیرو در «سیا»

شنبه 13 ارديبهشت 1404
12:13
طرح پاکسازی دولت آمریکا با تصمیم «ترامپ» برای تعدیل نیرو در «سیا» کاخ سفید با کاهش ۱۲۰۰ پست شغلی در سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و سایر سازمان های اطلاعاتی این کشور از جمله شورای امنیت ملی، طرح پاکسازی دولت فدرال را تداوم بخشید.

العالم - آمریکا

گاردین نوشت: یک مقام آگاه از این تصمیم دولت ترامپ که خواست نامش فاش نشود، تغییرات کنونی در سیا و سایر نهادهای اطلاعاتی این کشور را تایید کرد.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست، گزارش داد که ترامپ روز جمعه اعضای کنگره آمریکا را از طرح خود برای تعدیل نیرو در سیا آگاه کرده است.

براساس این گزارش، این کاهش نیروها طی چند سال انجام خواهد شد و به عنوان بخشی از برنامه های دولت برای کاهش استخدام ها است. این طرح شامل صدها نفر از افرادی است که تاکنون درخواست بازنشستگی خود را ارائه داده اند.

سیا در واکنش به سوالات درباره طرح کاهش نیروها، با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که جان رتکلیف رئیس سیا تلاش می کند برنامه های این سازمان را با اولویت های امنیتی ترامپ همسو کند.

رتکلیف تغییرات قابل توجهی در عملکرد و تمرکز سیا را در دستور کار قرار داده و وعده اصلاحات در این سازمان را مطرح کرده‌است.

این مقام آمریکایی مدعی است که قصد دارد استفاده اطلاعاتی از منابع انسانی را تقویت و بر چین تمرکز کند.

سیا پیشتر در اوایل سال جاری میلادی به اولین نهاد اطلاعاتی آمریکا تبدیل شد که به طور داوطلبانه برنامه های کاهش نیروی ترامپ را پذیرفت. ترامپ وعده داده به بهانه کارامدی بیشتر دولت فدرال را کوچک تر خواهد کرد. سازمان امنیت ملی آمریکا نیز تاکنون از برخی از کارمندان خود درخواست کرده در اقدامی داوطلبانه استعفا دهند.

تولسی گابارد سخنگوی اداره اطلاعات ملی از اظهارنظر فوری دراین زمینه خودداری کرد. اداره متبوع گابارد، بر فعالیت های ۱۸ سازمان اطلاعاتی که مسئولیت جمع آوری و تحلیل اطلاعات را برعهده دارند، نظارت می کند.

دولت ترامپ همچنین برنامه «تنوع پذیری، برابری و ادغام» را در سازمان اطلاعاتی این کشور حذف کرده است. با این حال، قاضی فدرال با توقف موقت اخراج ۱۹ کارمند از برنامه تنوع پذیری، برابری و ادغام این تصمیم رئیس جمهوری آمریکا را به چالش کشید.

ترامپ همچنین در یک تصمیم ناگهانی تیم هاگ ژنرالی را که فرماندهی سازمان امنیت ملی و ستاد سایبری پنتاگون را برعهده داشت، برکنار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نمایش جنایات نتانیاهو در سوئد


وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟