استعفای نخست‌وزیر دولت وابسته به ریاض در یمن

شنبه 13 ارديبهشت 1404
17:14
استعفای نخست‌وزیر دولت وابسته به ریاض در یمن نخست‌وزیر دولت مستعفی یمن مستقر در عدن، در پی فشارهای داخلی و ناکامی در مدیریت بحران‌های اقتصادی مناطق تحت کنترل خود، از سمتش کناره‌گیری کرد.

العالم ـ یمن

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «احمد عوض بن مبارک» نخست‌وزیر دولت وابسته به عربستان سعودی در یمن، رسماً استعفای خود را اعلام کرد.

این تصمیم در شرایطی گرفته شده است که دولت مستقر در عدن طی ماه‌های گذشته با بی‌ثباتی شدید و اختلافات عمیق در میان اعضای کابینه مواجه بوده است.

بر اساس این گزارش، تعدادی از وزرای کابینه پیش‌تر نسبت به عملکرد بن مبارک ابراز نارضایتی کرده و او را مسئول مستقیم تشدید بحران‌های اقتصادی و خدماتی در مناطق تحت کنترل دولت عدن معرفی کرده بودند.

از جمله چالش‌هایی که دولت وی با آن مواجه بود، می‌توان به بحران مزمن برق، سقوط شدید ارزش ریال یمن و تأخیرهای مکرر در پرداخت حقوق نیروهای نظامی و امنیتی اشاره کرد.

با افزایش فشارها، وزرا خواستار برکناری فوری نخست‌وزیر شده بودند و معتقد بودند که دولت در ماه‌های اخیر عملاً تعطیل شده و هیچ اقدام ملموسی برای بهبود شرایط مناطق تحت کنترل خود صورت نگرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی


۹ کشته در تیراندازی پنسیلوانیای آمریکا


شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت


هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه