حمله هوایی آمریکا به شمال شرق یمن

يکشنبه 14 ارديبهشت 1404
18:48
حمله هوایی آمریکا به شمال شرق یمن جنگنده های آمریکایی مناطقی در استان الجوف در شمال شرق یمن را بمباران کردند.

العالم ـ یمن

رسانه‌های یمنی گزارش دادند که جنگنده های آمریکایی، امروز (یکشنبه) دو بار مناطقی از توابع شهر «خب الشعف» در استان الجوف در شمال شرق یمن را هدف حمله هوایی قرار دادند.

بامداد امروز نیز شبکه المسیره یمن گزارش داد که جنگنده های آمریکایی حملات هوایی شدیدی را به مناطقی از استان‌های صعده، مأرب و حدیده انجام داده‌اند.

بر اساس این گزارش، جنگنده های آمریکایی سه حمله علیه منطقه سحر در استان صعده در شمال یمن انجام دادند. همچنین در هشت حمله هوایی، منطقه طخیه در شهرستان مجز در استان صعده را بمباران کردند.

در استان مأرب واقع در شمال شرقی یمن، نیز جنگنده های آمریکایی در پنج نوبت، منطقه مجزر را هدف قرار دادند. همچنین در دو نوبت بندر راس عیسی در استان حدیده در غرب یمن را بمباران کردند.

در همین حال سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز (یکشنبه) اعلام کرد که نیروهای یمنی فرودگاه بن‌گوریون (در اراضی اشغالی فلسطین) را با موشک مافوق صوت بالستیک هدف قرار دادند که موشک به هدف اصابت کرد.

به دنبال این حمله سامانه های پدافندی اسراییلی و آمریکایی نتوانستند این موشک را رهگیری کنند.

گفتنی است که سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد چهارشنبه (22 اسفند ماه 1403) به دنبال نقض آتش بس غزه و اعمال مجدد محاصره اقتصادی و جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود کمک های انسانی به فلسطینیان این منطقه،‌ از اجرای دوباره ممنوعیت تردد کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی توسط این کشور در دریاهای سرخ، عرب و تنگه باب‌المندب خبر داد.

وی افزود: «این ممنوعیت تا باز شدن گذرگاه‌های نوار غزه و ورود مواد غذایی و دارویی به این باریکه [توسط رژیم صهیونیستی] ادامه خواهد داشت». این مقام نظامی یمن اعلام کرد: «هر کشتی اسرائیلی که بخواهد این ممنوعیت را زیر پا بگذارد، در منطقه عملیاتی اعلام شده هدف قرار خواهد گرفت».

آمریکا که از رژیم صهیونیستی در برابر کشتار فلسطینیان غزه حمایت می کند، پس از اعلام نیروهای مسلح یمن در خصوص شروع مجدد ممنوعیت تردد کشتی های اسرائیلی در دریای سرخ و دریای عرب، باب المندب و خلیج عدن حملات خود به یمن را از سرگرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا این واقعیت را بپذیرد که ایران شکست ناپذیر است


نیرو‌های مسلح یمن، یک فروند پهپاد سعودی را سرنگون کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان قشم


سفارت ایران در بیروت: فرقی بین جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها نیست


لغو پروازهای «الاتحاد» امارات به دمام و ریاض تمدید شد


فرامین رهبر انقلاب نقشه راه عملیاتی نیروهای مسلح است


سردار بلالی: نیروهای مسلح برای سناریوهای مختلف و نبردی سنگین‌تر آماده‌اند+ فیلم


حماسه حضور؛ تقدیر از بصیرت و همبستگی ملت ایران در ۱۳ آبان


سردار قاآنی: مردان جبهه مقاومت وحدت ساحات را به رخ کشیدند


ویدئو گرافیک/ پیروزی‌های گسترده نیروهای یمنی و شکست نیروهای وابسته به عربستان+ با زیرنویس فارسی