گزارش العالم از روند رای گیری انتخابات «جبل عامل» لبنان +فیلم

يکشنبه 14 ارديبهشت 1404
21:49
رای گیری انتخابات شهرداری‌ها و شورای شهر استان جبل عامل در مرکز لبنان از صبح امروز آغاز شد. این انتخابات در حالی برگزار می‌شود که نزدیک به دو سال به دلیل شرایط امنیتی، سیاسی و اقتصادی که کشور لبنان را تحت تاثیر قرار داده است، به تعویق افتاده بود.

العالم - لبنان

زینب فرج، خبرنگار شبکه خبری العالم در لبنان گزارش داد: «لبنان امروز صحنه آغاز انتخابات شهرداری‌ها و شوراهای شهر است که اولین انتخابات پس از جنگ اخیر بین حزب الله و رژیم صهیونیستی و اولین فرایند انتخاباتی در دوره جوزف عون رئیس جمهور جدید این کشور است.»

قرار است این انتخابات از استان جبل عامل آغاز شود و روز بیست و چهارم ماه جاری میلادی در منطقه جنوب و النبطیه به پایان برسد.

بنابر گزارش خبرنگار العالم، رأی‌گیری از ساعت ۷ صبح در فضایی آرام و در سایه تدابیر شدید امنیتی ارتش و نیروهای امنیتی آغاز شد.

بنابر این گزارش، وزارت کشور و شهرداری ها امروز عکسی از انتخابات شهرداری و شورای شهر سال۲۰۱۶ میلادی (1395 ه.ش.) منتشر و آن را با نتایج کنونی انتخابات مقایسه کرد. آمار نشان داد که میزان مشارکت رای دهندگان از میزان انتخابات در آن زمان فراتر رفته است که تا کنون به ۳۹/۹۲ درصد رسیده است.

میزان استقبال از فهرست‌های «توسعه و وفاداری» شیعیان تاکنون بالا بوده است.

خبرنگار العالم گزارش داد: این امر نشان دهنده بیعت مجدد مردم استوار لبنان با مقاومت و پایداری آنها و حمایت ویژه از مقاومت پس از شرط بندی دشمن برای بی ثبات کردن پایگاه مردمی مقاومت است.

بنابر این گزارش، مشارکت گروه‌های سنی مختلف اعم از پیر و جوان برای استیفای حق قانونی خود در انتخابات قابل توجه بوده است.

در همین زمینه ژنرال جوزف عون، رئیس جمهور لبنان، از تلاش‌های امنیتی و قضایی برای تضمین سلامت برگزاری انتخابات، تمجید و ضمن تاکید بر اهمیت اولویت منافع محلی بر ملاحظات فرقه‌ای و حزبی، انتخابات شهرداری‌ها را حق اساسی برای شهروندان لبنانی توصیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری