هر ۴۰ دقیقه یک کودک در غزه به شهادت می‌رسد

سه شنبه 16 ارديبهشت 1404
05:48
هر ۴۰ دقیقه یک کودک در غزه به شهادت می‌رسد رئیس بیمارستان‌های صحرایی نوار غزه در اظهاراتی با بیان اینکه بیش از ۱۶ هزار کودک از ابتدای نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به شهادت رسیده‌اند، گفت: این بدان معنا است که به طور میانگین هر ۴۰ دقیقه یک کودک در این منطقه شهید شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

مروان الهمص رئیس بیمارستان‌های صحرایی نوار غزه افزود: ۹۰۸ کودک فلسطینی پیش از آنکه به یک سالگی برسند به شهادت رسیده‌اند و ۳۱۱ کودک نیز در جریان نسل کشی اسرائیلی علیه نوار غزه پس از متولد شدن به شهادت رسیده است.

الهمص گفت: ما شهادت تعدادی از کودکان فلسطینی را به ثبت رسانده‌ایم که هنگام تلاش برای دستیابی به غذا از مراکز خیریه و در جریان بمباران مستقیم انجام شده توسط اشغالگران صهیونیست علیه این مراکز به شهادت رسیده‌اند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه پیش تر در بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن‌های فلج اطفال به این منطقه می‌شود و تاکنون بیش از ۱۶ هزار کودک در حملات این رژیم به شهادت رسیده‌اند.

این وزارتخانه افزود: کودکان نوار غزه یا در حملات و یا به علت سوء تغذیه و نبود دارو و درمان جان خود را از دست می‌دهند و تعداد کودکان شهید در این منطقه به بیش از ۱۶ هزار نفر رسیده است. رژیم صهیونیستی کودکان و زنان باردار را از تمام نیازها و مراقبت‌های پزشکی محروم کرده است. این رژیم همچنان مانع ورود واکسن‌های فلج اطفال به غزه م‌شود و این امر تلاش‌ها برای مبارزه با بیماری را تهدید می‌کند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه گفت: تاکنون ۵۷ کودک در نوار غزه به دلیل سوء تغذیه جان باخته‌اند. کودکان غزه بدون پناهگاه ماندند و در اوضاع فاجعه باری زندگی می‌کنند. به آزادگان جهان فراخوان می‌دهیم که نجات کودکان غزه گزینه نیست بلکه یک وظیفه انسانی فوری است.

این هشدارها در شرایطی صادر شده است که نوار غزه همچنان تحت محاصره شدید قرار دارد و دسترسی سازمان‌های امدادی به مردم، با محدودیت‌های گسترده‌ای از سوی نیروهای اشغالگر مواجه است.

0% ...

آخرین اخبار

۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر