«لئو» رهبر جدید کاتولیک‌های جهان شد + بیوگرافی

پنج‌شنبه 18 ارديبهشت 1404
21:04
«لئو» رهبر جدید کاتولیک‌های جهان شد + بیوگرافی پس از برخاستن دود سفیدی از دودکش کلیسای «سیستین» در واتیکان، کاردینال آمریکایی به عنوان پاپ جدید انتخاب شد.

العالم - اروپا

برای انتخاب جانشین «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان که حدود دو هفته پیش در ۸۸ سالگی درگذشت، کاردینال‌ها در روندی محرمانه، تا زمان بلند شدن دود سفید بر فراز کلیسای سیستین در واتیکان به رای‌گیری پرداختند.

طبق گزارش شبکه آمریکایی «سی ان ان» در همین راستا، کاردینال‌ها از چهارشنبه ساعت ۱۶:۳۰ به وقت محلی در کلیسای سیستین به‌صورت محرمانه گردهم آمدند و رأی‌گیری را آغاز کردند. در نهایت پس از برگزاری 2 دوره رأی گیری، شامگاه پنجشنبه، «رابرت پرووست» به‌عنوان پاپ جدید انتخاب و او، رهبر جدید کاتولیک‌های جهان شد.

رابرت فرانسیس پرِیووست (Robert Francis Prevost) دویست و شصت و هفتمین پاپ واتیکان خواهد بود که رهبری جامعه ۱.۴ میلیارد نفری کاتولیک‌های جهان را بر عهده خواهد داشت.

او اولین پاپ آمریکایی در تاریخ کلیسای کاتولیک است. نام او از این پس پاپ «لئو چهاردهم» خواهد بود. پاپ لئو چهاردهم جدید ۶۹ ساله است.

پاپ لئو چهاردهم که تازه انتخاب شده، متولد شیکاگو است و در اولین سخنرانی خود در بالکن به زبان ایتالیایی خطاب به جمعیت گفت: «درود بر همه شما. برادران و خواهران عزیز، من می‌خواهم به شما و خانواده همه شما، هر کجا که هستید، سلام تقدیم کنم. درود بر شما باد.»
وی ضمن تشکر از کاردینال‌هایی که او را انتخاب کردند، تاکید کرد که از این جایگاه برای برقراری صلح در دنیا استفاده خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از اختتامیه یازدهمین اجلاس بین المللی مجاهدین در غربت/ مقابله با استکبار مستلزم آمادگی همه‌جانبه است +فیلم


کشور‌های عربی به پوشش جنایات صهیونیست‌ها تبدیل نشوند


نهِ بزرگ آمریکایی‌ها به جنگ؛ تحلیل نظریه‌پرداز روس از انتخابات اخیر


رهبر انقلاب: راهبرد «ایران هرچه قوی‌تر» تنها راه رسیدن به نقطۀ بازدارندگی مطلق است


رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی ؛ هدایتی در جمع سه کشتی‌گیر برتر جهان


سفر رئیس دولت موقت سوریه به ریاض؛ امضای ۱۰ توافقنامه در دستور کار


اژه‌ای: ترامپ هم در جنگ شکست خورد هم در سیاست


ترامپ در آمریکا مجازات شد؛ روایت هافینگتون‌پست از نتیجه انتخابات


کسب نخستین مدال تاریخ ووشو ایران در نخستین حضور المپیکی


بهشت یا جهنم اقتصادی؟ واقعیت تلخ زندگی سوری‌ها برخلاف روایت رسانه‌های غربی