تداوم تجاوز ارتش رژیم اسرائیل به جنوب سوریه/ عبور کاروان نظامی صهیونیست ها از گذرگاه قنیطره

شنبه 20 ارديبهشت 1404
01:48
تداوم تجاوز ارتش رژیم اسرائیل به جنوب سوریه/ عبور کاروان نظامی صهیونیست ها از گذرگاه قنیطره استان قنیطره در جنوب غرب سوریه روز جمعه شاهد یک حمله نظامی جدید ارتش رژیم صهیونیستی بود که دومین حادثه از این نوع در یک روز محسوب می‌شود.

العالم - سوریه

دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه اعلام کرد: یک کاروان نظامی ارتش رژیم صهیونیستی متشکل از ۶ تانک از گذرگاه قنیطره به سمت روستای «عدنانیه» در حومه مرکزی قنیطره پیشروی کردند.

بر اساس این گزارش،روز جمعه یک گشت نظامی ارتش رژیم اسرائیل به همراه چندین وسیله نقلیه، بدون هیچ درگیری به روستای «رویحینه» در حومه مرکزی قنیطره پیشروی کردند.

دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه اضافه کرد که روز پنجشنبه، یک نیروی ارتش رژیم صهیونیستی متشکل از چهار وسیله نقلیه به سمت روستای «بئر العجم» در حومه مرکزی قنیطره پیشروی کردند و همزمان با آن هواپیماهای جنگی این رژیم بر فراز منطقه به پرواز در آمدند.

روز پنجشنبه یک نیروی نظامی رژیم صهیونیستی با نفوذ به خاک سوریه در حومه جنوبی قنیطره یک چوپان اهل شهر صیدا هم مرز با بلندی‌های جولان را دستگیر کرد.

تلویزیون سوریه گفته بود که چهار خودروی نظامی رژیم صهیونیستی وارد منطقه‌ای محدود در داخل شهر صیدا شدند و با محاصره چوپان از چندین جهت، او را دستگیر و به سرزمین‌های اشغالی فلسطین منتقل کردند. همزمان هواپیماهای شناسایی ارتش رژیم صهیونیستی در طول این حمله بر فراز منطقه به پرواز در آمده بودند.

استان قنیطره در منتهی الیه جنوب غربی سوریه و در بلندی‌های جولان (هضبة الجولان) واقع شده‌است.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد