جزئیات کمین مقاومت که به هلاکت فرمانده تیپ 401 ارتش اشغالگر منجر شد

جزئیات کمین مقاومت که به هلاکت فرمانده تیپ 401 ارتش اشغالگر منجر شد
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 13:20

افسر اطلاعاتی ارتش رژیم اسرائیل جزئیات کمین نیروهای مقاومت در اردوگاه جبالیا در شمال غزه را که به کشته شدن فرمانده تیپ ۴۰۱ منجر شد، تشریح کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

این افسر رژیم صهیونیستی در گفتگو با وب‌سایت عبری والا گفت: ما از یک خانه‌ فلسطینی خارج شدیم و به سمت کوچه پایین رفتیم و ناگهان فرمانده تیپ 401 متوجه چیزی مشکوک شد، سر جای خود بی‌حرکت ماندیم که ناگهان انفجار مهیبی رخ داد. موج انفجار بسیار عظیم بود.

وی ادامه داد: وقتی گرد و غبار فرو نشست، بدنم را لمس کردم و فهمیدم که از ناحیه صورت آسیب دیده‌ام. من فریاد زدم که زخمی شده‌ام! من زخمی شده‌ام! پس از آن فرمانده را دیدم که 3 متر با من فاصله داشت.

این افسر اسرائیلی افزود: پس از آن نیروهای مقاومت اقدام به تیراندزای کردند. آنها تمام تحرکات ما را زیر نظر گرفته بودند و به سمت ما تیراندازی می کردند. یک ترکش به صورتم اصابت کرد و بعد از عمل جراحی، آن را خارج کردند که به مغزم نرسید. پس از آن، افسر منابع انسانی ارتش به من خبر داد که فرمانده در این تیراندازی کشته شده است.

پربیننده ترین خبرها