تظاهرات شهرک‌نشینان صهیونیست برای مطالبه تبادل اسرا و پایان جنگ غزه+ ویدیو

شنبه 20 ارديبهشت 1404
20:50
تظاهرات شهرک‌نشینان صهیونیست برای مطالبه تبادل اسرا با مقاومت فلسطین و پایان دادن به جنگ غزه بار دیگر از سرگرفته شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش فلسطین الیوم، این تظاهرات در چندین شهر مختلف در سرزمین‌های اشغالی آغاز شده و معترضان خواستار انعقاد یک توافق جامع برای تبادل اسرا با مقاومت فلسطین در غزه شدند.

خانواده‌های اسرای صهیونیست و مخالفان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر روزهای شنبه هر هفته برای اعتراض به ادامه جنگ غزه و درخواست تبادل اسرا تظاهرات برپا می‌کنند.

این خانواده‌ها هفته گذشته در مقابل کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) تظاهرات کردند که تظاهرات آنها به خشونت کشیده شد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که پلیس این رژیم تظاهرات ضد دولتی مقابل کنست (پارلمان) را با استفاده از زور سرکوب کرد.

انجمن خانواده‌های اسرای صهیونیست در نوار غزه نیز با اعلام تظاهرات مقابل کنست تأکید کرد: ما مقابل کنست ایستاده‌ایم، نمایندگان مردم به صدای آن‌ها گوش نمی‌دهند.

انجمن مذکور همچنین تأکید کرد: ۸۴ درصد اسرائیلی‌ها معتقدند که بدون بازگرداندن اسرا (از غزه) هیچ پیروزی محقق نمی‌شود.

پیشتر انجمن خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه تاکید کرد که کابینه سیاسی و امنیتی این رژیم تصمیم گرفت که پشت اسرا را خالی کند و ملی گرایی و امنیت را نیز از اسرائیلی‌ها سلب کند.

این انجمن افزود: کابینه سیاسی و امنیتی تصمیمی در تضاد با اراده بیش از ۷۰درصد صهیونیست ها اتخاذ کرده است.

در این راستا یکی از مادران اسرای صهیونیست گفت: تصمیم کابینه برای اشغال کامل نوار غزه به معنای تغییر اهداف جنگ تنها با انگیزه ی سیاسی است.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»