مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا حوالی ساعت 12 در مسقط آغاز خواهد شد

يکشنبه 21 ارديبهشت 1404
11:21
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا حوالی ساعت 12 در مسقط آغاز خواهد شد اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگاران از عزیمت وزیر امور خارجه به مسقط، بعد از انجام مشورت‌های لازم در تهران، جهت شرکت در دور چهارم گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا خبر داد و

العالم - ایران

دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میانجی‌گری عمان، یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مسقط، پایتخت عمان آغاز شد.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه، این دور از گفتگوها نیز به روال سه دور قبلی با تسهیل‌گری وزیر امور خارجه عمان و با حضور مذاکره‌کنندگان ارشد جمهوری اسلامی ایران و آمریکا انجام خواهد شد.

هیئت‌های ایران و آمریکا با حضور در مسقط دور چهارم گفت‌وگوهای غیرمستقیم را برگزار می‌کنند

بقایی تصریح کرد: این دور از مذاکرات از حدود ساعت ۱۲ امروز در مسقط شروع خواهد شد و هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران متشکل از تیم کارشناسی - فنی جهت ارائه مشورت‌های لازم در حین مذاکرات، در مسقط مستقر هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران براساس دستورالعمل‌ها و چارچوب‌های ابلاغی توسط سلسله‌مراتب تصمیم‌گیری نظام، از هیچ کوششی برای صیانت از منافع ملت ایران و حراست از دستاورد‌های گرانسنگ کشورمان در حوزه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و همزمان رفع تحریم‌ها و محدودیت‌های ظالمانه اقتصادی دریغ نخواهد کرد.

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا حوالی ظهر در مسقط آغاز خواهد شد؛ محل مذاکرات در مسقط را وزیر خارجه عمان مشخص خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز