گزارش العالم:

بیماران دیالیزی در غزه با خطر مرگ مواجه هستند

يکشنبه 21 ارديبهشت 1404
19:16
رژیم صهیونیستی با ادامه محاصره غزه، مانع از ورود دارو و سوخت به این منطقه می شود که باعث شده بیماران دیالیزی به دلیل اتمام دارو و نبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها در معرض خطر مرگ قرار گیرند به ویژه که بیم آن می رود ژنراتورها به دلیل کمبود سوخت از کار بیفتند.

العالم – فلسطین

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم در غزه، بخش دیالیز بیمارستان شفا در غزه از کمبود شدید تجهیزات پزشکی در زمینه ارائه خدمات به بیماران دیالیزی رنج می برد، بیماران هر هفته سه جلسه به این بیمارستان می آیند به ویژه که بیمارستان با کمبود سوخت نیز مواجه است.

دکتر غازی الیازجی رییس بخش کلیه بیمارستان شفا در این باره به خبرنگار العالم گفت: 220 بیمار دیالیزی در این بخش پذیرش شده اند که از نارسایی کلیوی رنج می برند. آنها هر هفته دو جلسه دیالیز دارند که مدت هر جلسه ۳ ساعت است البته هر بیمار باید هر هفته ۳ بار دیالیز شود و هر بار چهار ساعت اما به خاطر کمبود امکانات و تعداد زیاد بیماران تعداد ساعت و جلسات دیالیز کاهش یافته است.

ام فادی ملکه یکی از بیماران دیالیزی گفت: مهمترین مشکل ما نبود خودرو برای آمدن به بیمارستان است قبل از جنگ سه بار در هفته دیالیز می شدیم که اکنون به دو بار کاهش یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت