گزارش العالم از جزئیات محتوای دیدار فردای مقامات هند و پاکستان 

يکشنبه 21 ارديبهشت 1404
16:56
گزارش العالم از جزئیات محتوای دیدار فردای مقامات هند و پاکستان  خبرنگار شبکه خبری العالم با اشاره به آتش بس برقرار شده بین هند و پاکستان، جزئیات دیدار فردای مقامات دوکشور را برای حل و فصل اختلافات تشریح کرد.

العالم ـ آسیا

«علی حسین» خبرنگار العالم پاکستان در گزارش خود خاطرنشان کرد: دیدار و مذاکرات بین مقامات هند و پاکستان فردا (دوشنبه) در یک شهر بی‌طرف برگزار خواهد شد، اما هنوز نام آن شهر اعلام نشده است.
به گفته خبرنگار العالم، وزیر دفاع پاکستان اعلام کرده است که علاقمند به حل و فصل سه مسئله مهم شامل مسئله کشمیر به طور کلی و سرنوشت مردم و این منطقه، موضوع بعدی مسئله تروریسم و مسئله سوم توافقنامه رودخانه سند است که هند به طور یکجانبه آن را به حالت تعلیق درآورده و جریان آب این رودخانه را برروی پاکستان بسته است.

به گزارش خبرنگار العالم، چند روز پس از تبادل آتش بین هند و پاکستان، دهلی نو و اسلام آباد توافق خود را برای آتش‌بس فوری اعلام کردند. این درحالی است که درپی برقراری آتش بس هریک از دو طرف یکدیگر را به نقض آن متهم ‌کرده اند.

آتش بس
بنابر این گزارش،ساعاتی پس از اعلام توافق آتش بس بین هند و پاکستان، رسانه ها براساس بیانیه های رسمی هند، پاکستان را به نقض آتش بس در مناطق مرزی مشترک کشمیر و پنجاب متهم کردند اما در مقابل، وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه ای با رد این اتهام اعلام کرد که اسلام آباد به توافق آتش بس پایبند است و هرگونه نقض آن را رد می کند.
به گزارش خبرنگار العالم، مشکل در نبود یک کمیته نظارت بین‌المللی در مرز هند و پاکستان است که کار و تحقیقات بی‌طرفانه‌ای را برای تعیین اینکه کدام طرف مرتکب نقض آتش بس شده است، انجام دهد.
این گزارش می افزاید: برخی از ناظران پاکستانی می گویند که توافق‌ آتش بس بر لزوم توقف اقدامات نظامی هر دو طرف تاکید کرده اما به هیچ یک از نکات اختلاف‌برانگیزی که اساسا باعث این بحران شده، نپرداخته است.

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد