واکنش وزارت خارجه به سخنان تفرقه‌انگیز ترامپ

چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404
22:47
واکنش وزارت خارجه به سخنان تفرقه‌انگیز ترامپ وزارت امور خارجه کشورمان به اظهارات تفرقه انگیز دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا واکنش نشان داد و در بیانیه ای تاکید کرد: سخنان فریب‌کارانه و توهین‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا به هیچ عنوان نمی‌تواند خللی در همبستگی ملی ایرانیان داخل و خارج از کشور ایجاد کند.

العالم - ایران

در بیانیه دستگاه دیپلماسی آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، سخنان رئیس‌جمهور آمریکا در روز سه‌شنبه، 23 اردیبهشت 1404 در رابطه با ایران را به‌ عنوان ادعاهایی کذب، تفرقه‌افکنانه و گمراه‌کننده محکوم می‌کند.

در حالی‌‌ که رژیم صهیونیستی به نیابت از آمریکا مشغول فجیع‌ترین نسل‌کشی استعماری در فلسطین اشغالی است، سرزمین‌هایی از دو کشور دیگر عربی و اسلامی را نیز به اشغال نظامی خود درآورده و مکرراً با نقض حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی لبنان، سوریه و یمن، مرتکب اقدامات تروریستی و جنایات جنگی علیه این کشورها می‌شود؛ رئیس‌ جمهور آمریکا با وقاحت تمام، ایران را مسئول تخریب این کشورها معرفی می‌کند.

چنین تحریفی از حقیقت - که مبتنی بر وارونه‌نمایی آشکار واقعیت‌های موجود منطقه است - با هدف تحت‌الشعاع قرار دادن فاجعه نسل‌کشی در غزه و سایر جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان، سوریه و یمن صورت می‌گیرد و نشانه دیگری از رویکرد مزورانه و موهن سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه و اصرار آن‌ها بر جلوگیری از پاسخ‌گو کردن این رژیم به‌خاطر جنایات ارتکابی علیه ملت‌های منطقه است.

سخنان فریب‌کارانه و توهین‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا به هیچ عنوان نمی‌تواند خللی در همبستگی ملی ایرانیان داخل و خارج از کشور ایجاد کند. چنین سخنانی هرگز این واقعیت را تغییر نمی‌دهد که دولت‌های آمریکا طی هفت دهه گذشته از هیچ شرارتی برای ممانعت از پیشرفت و توسعه ایران دریغ نکرده‌اند و علاوه بر حمایت‌های همه‌جانبه از رژیم سابق و همچنین رژیم جنایتکار صدام در جریان جنگ تحمیلی، با وضع شدیدترین تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی-مالی، موجب نقض فاحش حقوق انسانی تک‌تک ایرانیان شده‌اند.

مردم منطقه و جهان هیچ‌گاه این حقیقت را فراموش نمی‌کنند که همزمان با حضور رئیس‌ جمهور آمریکا در منطقه و بیان سخنان تفرقه‌افکنانه و فریبکارانه، زنان و کودکان فلسطینی در غزه و کرانه باختری با سلاح‌های اهدایی آمریکا مُثله می‌شوند و طرح نسل‌کشی ملت فلسطین با حمایت مستقیم سیاسی، مالی و تسلیحاتی آمریکا با شدتی بی‌سابقه در این منطقه ادامه دارد.

بدون تردید، سخنان تفرقه‌افکنانه رئیس‌جمهور آمریکا با نیت اختلاف‌افکنی بین ایران و همسایگان عرب و لاپوشانی نقش مستقیم آمریکا در جنایات رژیم صهیونیستی بیان شده است؛ اما جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه با آگاهی از نیت و سابقه شرورانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، بدون تأثیرپذیری از رویکردهای تفرقه‌انگیز طرف‌های ثالث، به مسیر تقویت و تحکیم روابط مودت‌آمیز میان ملت‌های منطقه ادامه خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران