از سرگیری پروازها در فرودگاه صنعاء + فیلم

شنبه 27 ارديبهشت 1404
12:18
منابع خبری از فعالیت مجدد پروازها در فرودگاه بین المللی صنعاء یمن خبر دادند.

العالم - یمن

به گزارش المیادین، پروازهای خطوط هوایی یمن در فرودگاه بین المللی صنعاء از سرگرفته شد و اولین پرواز با ۱۳۴ مسافر از مبداء فرودگاه «ملکه علیا» اردن در صنعاء به زمین نشست.

رژیم صهیونیستی بعداز ظهر سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ فرودگاه بین‌المللی صنعا پایتخت یمن را مورد حمله هوایی قرار داد.

منابع رسانه ای رژیم صهیونیستی اعلام کردند دستکم ۱۵ حمله هوایی به فرودگاه صنعا صورت گرفته است.

ارتش اسرائیل نیز مدعی شد که در حملات هوایی خود به یمن، موفق شده فرودگاه بین‌المللی صنعاء را «به‌طور کامل از کار بیندازد.»

خالد الشایف، مدیرکل فرودگاه صنعا نیز در گفت وگو با شبکه المسیره گفته بود که تمام پروازها از ورود به فرودگاه صنعا به دلیل خسارت هایی که در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به وجود آمده است تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است.

وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در حملاتی هیستریک، فرودگاه صنعاء را هدف قرار داد و خسارت های زیادی به آن وارد کرد. دشمن با دو نوع موشک فرودگاه را هدف قرار داد که یک نوع از آن ها بسیار تخریب کننده هستند و با چهار فروند موشک باند فرودگاه را نیز هدف قرار داد. ارزیابی های اولیه نشان می دهد که این حملات ۵۰۰ میلیون دلار به فرودگاه خسارت وارد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین