اژه‌ای: مقاومت را به نماد عزت ملت‌ها بدل کردیم

يکشنبه 28 ارديبهشت 1404
11:46
اژه‌ای: مقاومت را به نماد عزت ملت‌ها بدل کردیم رییس قوه قضاییه گفت: جبهه مقاومت پیشتاز تحقق آرمان‌های الهی و آرمان‌های نظام است.

العالم - ایران

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در همایش بین المللی دیپلماسی مقاومت و بزرگداشت شهدای خدمت ضمن گرامی داشت یاد و خاطره همه شهدا و با طرح این سوال که چرا شهدا را گرامی می داریم؟ گفت: برای اینکه ببینیم که به چه هدفی شهید شدند و هدف و آرزو و راه آنها چه بود تا ان شاءالله بتوانیم آن راه را ادامه دهیم. امروز می بینید که جریان استکبار و سلطه به خصوص سلطه غرب و در راس آنها آمریکای جنایتکار و ظالم و جانی و حامی جنایتکاران با استفاده ابزاری از قوانین بین المللی، جنایت‌های خود و حمایت های خود را از جانیان قانونی جلوه می دهند و به کسانی که از خانه و کاشانه و استقلال خود دفاع می کنند حمله می کنند و آنها و دفاعشان را نامشروع می دانند اما دفاع خود از جنایتکاران را مشروع جلوه می دهند.

محسنی اژه ای تاکید کرد: بحث شهادت امروز برای همه واضح شده است که چه آثار و ارزشی دارد. خدمت در راه اسلام و مردم و ارزش های انسانی ارزش والایی دارد. در میدان نبرد با متجاوزان و ظالمین در این دهه‌های گذشته، جبهه مقاومت افتخارهای بزرگی را آفرید که باور نکردنی بود اما در بعضی قسمت‌ها نیاز به هماهنگی بیشتری داریم.

وی افزود: باید دیپلماسی سیاسی را بهتر و بازتعریف کنیم. در مورد ابعاد و آثار آن بیشتر گفت و گو کنیم. باید ببینیم دیپلماسی سیاسی و قضایی چه کاربردی دارد؟ چه زمینه‌هایی وجود دارد؟ از همین قوانین بین المللی ما بهتر از این می توانستیم استفاده کنیم.

محسنی اژه ای ادامه داد: جبهه مقاومت پیشتاز تحقق آرمان‌های الهی و آرمان‌های نظام است.

رئیس قوه قضائیه در همایش دیپلماسی مقاومت: امروزه دیپلماسی حقوقی و قضایی، دیپلماسی سیاسی و بهره‌گیری صحیح از قوانین بین‌المللی همان قوانینی که مدعیان غربی نیز به ظاهر آن را پذیرفته‌اند به‌شدت مغفول مانده است.

موضوع شهادت نیز امروز برای همگان روشن شده و ارزش والای آن در خدمت به اسلام، مردم و ارزش‌های انسانی اثبات شده است.

در دهه‌های اخیر، جبهه مقاومت در میدان مقابله با متجاوزان و ظالمان، به لطف الهی دستاوردهای بزرگی رقم زده و افتخارات ماندگاری پدید آورده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود